Valioliiga: Manchester United-Burnley | 1.85!

Kohde voimassa 29.1.2019, 22.00;1.85

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Manchester United-Burnley | 1.85!

Valioliiga-kentillä pelataan tänään kuusi mielenkiintoista ottelua ja yksi näistä on klo 22.00 alkava Manchester Unitedin ja Burnleyn välinen kamppailu. Kotijoukkue lähtee illan taistoon suurena ennakkosuosikkina ja on vaike nähdä vieraiden pystyvän tänään ottamaan yllätyspisteitä Old Traffordilta.

 

Jose Mourinhon saatua potkun ManU:n peräsimestä, on joukkueen pelaaminen parantunut huimasti. Ole Gunnar Solskjærin otettua ohjat Manchesterissä on joukkue pelannut todella hyvin ja se lähtee illan kamppailuun allaan kahdeksan ottelun voittoputki kaikki kilpailut mukaan luettuna.
Valioliigassa voittoputki on tällä hetkellä kuuden ottelun mittainen ja isäntien maaliero näistä otteluista on 17-4. Viime kierroksen ottelussaan ManU joutui tiukoille kotonaan Brightonin kanssa ja onnistui voittamaan ottelun niukasti 2-1, mutta tänään tuskin joukkue tulee joutumaan yhtä tiukoille heikon vierasjoukkueen Burnleyn kanssa.

 

Vierasjoukkue Burnley löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 16. Joukkue on pelannut viime aikoina hyvin Valioliigassa ja se on noussut pois putoajan paikalta. Viimeisen viiden ottelun saldo joukkueella näyttää kolmea voittoa, yhtä tasapeliä ja yhtä tappiota, kun otetaan mukaan vain liiga-pelit.
Viimeisimmässä pelissään se kohtasi FA Cupissa vieraissa Manchester Cityn ja siitä pelistä ei jäänyt paljon käteen illan vieraille. Ottelu päättyi lopulta Manchesterin Sinisten 5-0-voittoon.
Vaikka Burnleyn otteet ovatkin parantuneet huimasti viime aikoina, on vaikea nähdä sen pystyvän haastamaan tulikuumaa ManU:a tämän kotikentällä. Burnley ei ole ollut vakuuttava vierasotteluissaan tällä kaudella.

 

Manchester United on tällä hetkellä yksi liigan kuumimmista joukkueista ja se on kuntopuntarin kärkijoukkueita. Sen hyökkäyspelaaminen on ollut loistavassa vireessä jo pitkään ja uskomme, että heikosti vieraissa pelanneen Burnleyn puolustus ei tule pysymään tänään nopeiden United-hyökkääjien perässä. Coolbet-sivusto tarjoaa ManU:n vähintään kahden maalin voitolle maukasta kerrointa.

Kohteemme otteluun: Manchester United -1 @ 1.85(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.