Valioliiga: West Ham-Fulham | 1.86!

Kohde voimassa 22.2.2019, 22.00;1.86

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: West Ham-Fulham | 1.86!

Illan toisessa Valioliigan ottelussa toisensa kohtaavat West Ham ja Fulham. Lontoon paikallisottelusta voidaan odottaa mielenkiintoista vääntöä ja varsinkin vierasjoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, mikäli se meinaa säilyttää sarjapaikkansa myös ensi kaudelle. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 21.45. 

 

West Hamin kausi on ollut melko odotetunlainen ja joukkueelta on nähty ajoittain myös hyviä otteita. Tällä hetkellä sarjassa 10. sijalla majaileva ”Hammers” on pelannut koko kauden hyvin vaihtelevasti ja usein hyvää ottelua on seurannut heti perään heikompi esitys.
Länsilontoolaiset lähtevät illan kamppailuun allaan viiden ottelun voitoton putki, jonka aikana se on kerännyt kaksi tasapelipistettä ja hävinnyt kolmeen kertaan. Viimeksi se onnistui liigassa voittamaan kotonaan Arsenalin maalein 1-0. Kaksi sen viimeisintä Valioliiga-kamppailua on päättynyt tasapeliin, kun vastassa ovat olleet Liverpool ja viime kierroksella vieraissa Crystal Palace.

 

Fulhamin kausi on ollut erittäin vaikea ja kuten todettua, joukkue taistelee tällä kaudella putoamista vastaan. Sarjanousija panosti kesän aikana paljon uusiin pelaajahankintoihin, mutta joukkueesta ei ole muovautunut voittavaa kokonaisuutta ja sen tuelvaisuus ei näytä valoisalta.
Vieraat ovat pystyneet voittamaan viimeisestä seitsemästä pelistään vain yhden ja loput kuusi ovat päättyneet sen tappioon. Ainoa voitto tuli kolme kierrosta sitten, kun se voitti kotonaan Brightonin maalirikkaan ottelun jälkeen 4-2-luvuin. Tämän jälkeen se on jäänyt kahdesti maaleitta, kun sekä Crystal Palace, että Manchester United on ollut sitä vahvempi.

 

Vaikka kotijoukkue ei olekaan pystynyt ottamaan voittoa viimeiseen viiteen otteluun, on se tämän illan kamppailussa selvä ennakkosuosikki. Fulhamin pelaaminen on ollut koko kauden aikana ja viime peleissä todella heikkoa ja sen puolustuspelaaminen on ollut surkeaa.
West Hamilta löytyy hyökkäyksestä paljon taitoa ja se tulee kotiyleisönsä edessä tekemään voittoon tarvittavat maalit.
Coolbet tarjoaa sivustollaan kotijoukkueen voittokertoimeksi makoisan 1.86, joka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan vetolapuille.

 

Kohteemme otteluun: West Ham -0.5 @ 1.86(Coolbet) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.