Valioliiga: West Ham-Liverpool | 1.90!

Kohde voimassa 4.2.2019, 22.00;1.90

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: West Ham-Liverpool | 1.90!

Englannin Valioliigassa pelataan tänä iltana yksi ottelu, kun West Ham ja Liverpool ottavat yhteen mielenkiintoisessa kamppailussa. Klo 22.00 akavassa pelissä on paljon panosta, sillä vierasjoukkue pyrkii kasvattamaan eroaan sarjan kärjessä ja kotijoukkue pyrkii parantamaan sijoitustaan sarjan keskikastissa.

 

West Ham on pelannut tällä kaudella hyvin vaihtelevasti ja monesti hyvää esitystä on seurannut heikompi otteli. Kotonaan lontoolaiset ovat viime aikoina erittäin vahvoja ja se on hävinnyt viimeisestä kuudesta kotiottelustaan vain yhden, voittaen niistä neljä. West Ham on voittanut kaksi viimeisintä kotiotteluaan Birmignhamia ja Arsenalia vastaan.
Isännät lähtevät kamppailuun allaan kolme tappiota, jotka kaikki ovat tulleet vieraissa. FA Cupissa se kärsi 4-2-tappion Wimbledonin vieraana ja viime Valioliiga-kierroksella se jäi pahasti Wolvesin jyrän alle, häviten selkein 3-0-lukemin.

 

Liverpool on pelannut koko kauden todella vahvasti ja se on ansaitusti Valioliigan kärkipaikalla. Vieraiden ehdoton vahvuus koko kauden ajan on ollut sen hyökkäyspelaaminen, joka on koko Euroopaan yksi vaarallisimmista. Poolin viimeisen viiden ottelun saldo kaikki pelit mukaan luettuna on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.
Se kärsi perättäiset tappiot liigassa Citylle ja FA Cupissa Wolvesille, mutta sen jälkeen se voitto Valioliigassa Brightonin ja Crystal palacen. Viime kierroksella se joutui pettymään kotikentällään, kun Leicester kävi hakemassa pisteen Anfieldilta 1-1-tuloksella.

 

Pelivalintamme tähän otteluun on Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS). West Ham on pelannut koko kauden ajan hyvin kotipeleissään ja se on harvemmin jäänyt maaleitta kotiyleisönsä edessä. Liverpoolilla on liigan vaarallisin hyökkäys ja olisi ihme, mikäli se ei pystyisi maalintekoon isäntien heikkoa puolustusta vastaan. Bet365-sivusto tarjoaa tälle kohteelle erittäin hyvää kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS) @ 1.90(Bet365)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.