Valioliiga: West Ham – Tottenham| Mourinho is back!

23.11.2019, 14.30;1.90

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: West Ham – Tottenham| Mourinho is back!

Kuuden ottelun voitottomassa putkessa oleva West Ham isännöi hiljattain Mauricio Pochettinolle potkut antanutta Tottenhamia yksissä monista Lontoon Derbyistä lauantaina. Myöskin Tottenhamilla on ollut suuria vaikeuksia ansaita pisteitä Valioliigassa, eikä joukkue ole voittanut yhtään ottelua viiteen kamppailuun. Lontoon Derbyt ovat olleet aina todella viihdyttäviä sekä vauhdikkaita ja varsinkin Tottenham haluaa aloittaa uuden valmentajan alaisuudessa voitolla.

 

West Hamin heikko vire on aiheuttanut harmaita hiuksia koko joukkueella. West Ham löytyy vasta sijalta kuusitoista ja tätä menoa ei kestä kauan, että joukkue löytyy putoamisviivan alapuolelta. Ennen maajoukkuetaukoa Manuel Pellegrinin suojatit kokivat nöyryyttävän 3–0-tappion Burnleyn vieraina.

 

Mauricio Pochettinon pitkä ylä- ja alamäkiä sisältänyt  viiden vuoden ura Tottenhamin päävalmentajana päättyi tiistaina, sillä seurajohto päätti antaa miehelle potkut. Tilalle hankittiin todella nopeasti yksi parhaista mahdollisista valmentajista, José Mourinhoa, joka pystyy varmasti auttamaan joukkuetta kääntämään kelkkansa.

 

West Hamin isännöimät derbyt ovat viime vuosina menneet Tottenhamin hyväksi ja nostamme myös tässä ottelussa Tottenhamin ennakkosuosikiksi. Derbyssä tunteet usein kuumenevat ja mielestämme ottelun paras pelikohde on yli 3,5 keltaista korttia.

 

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

 

 

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2.  Saat lisäksi  5 ilmaiskierrosta ja 3 euron ilmaisvedon joka kuukausi seuraavan 6 kuukauden ajan!