Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United| 2.40!

19.08.2019, 22.00;2.40

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United| 2.40!

Valioliigan toinen kierros tulee päätökseen maanantai-iltana kun  Wolverhampton Wanderers isännöi Manchester Unitedia. Ottelupaikkana toimii Molineux Stadium, jossa isännät ovat tunnetusti ollu kova joukkue. Manchester United on koko kesän ollut vireessä ja voitto Chelseasta avauskierroksella osoitti joukkueen vireen jatkuneen myös Valioliigaan. Lue artikkelin lopusta kuinka teet kympillä uskomattoman tilin Manun voittaessa!

 

Wolvesin kotikenttä on muita kenttiä hieman pienempi. Joukkueen on osoittanut pelaavansa hyvin kotona ja viime kaudella se onnistui yllättämään Manun 2-1 lukemin. Tämä ottelu on Wolverhamptonin ensimmäinen kotiottelu tällä kaudella ja vastustaja koko liigan parhaimpia. Yleisö syttyy varmasti loppuunmyydyllä Molineux Stadiumilla, mutta tämä ei varmaankaan tänään riitä.

 

Tänään joka tapauksessa vastahyökkäysjalkapalloa pelaava vierasjoukkue joutuu jälleen tekemään suuren päivätyön löytääkseen linjojen väleihin tai taakse tilaa mihin pystypalloja voi sijoittaa. Wolves puolestaan tuntee kentän metkut, kuin omat taskunsa, mutta toisaalta muutaman päivän päässä odottaa tärkeä europeli Italialaista Torinoa vastaan, joten päävalmentaja todennäköisesti leputtaa ainakin osan ottelusta parhaimpiaan.

 

Kauden avauksessa Wolverhampton oli todella hukassa ja sen olisi pitänyt hävitä selkein numeroin Leicesterille. Lopputulos 0-0 oli Wolvesille hyvä, sillä he olivat täysin vastaantulijoita pelillisesti. Manchester United otti puolestaan numerollisesti vakuuttavan voiton kotikentällään, kun vastassa ollut Chelsea sai kokea jokseenkin nöyryyttävän 4-0 tappion Old Traffordilla.

 

Manchester United todisti, että tällä kaudella se on vahvempi kuin edellisellä kaudella ja taistelee jopa mestaruudesta. Ole Gunnar Solskjær on tehnyt komppaniastaan täydellisen vastahyökkäysjoukkueen, mitä se oli jo Mourinhon aikana. Uudet vahvistukset Harry Maguire ja Aaron Wan-Bissaka olivat puolestaan ensimmäisen ottelun perusteella nappihankintoja norjalaisen pelitapaan. Varsinkin Maguire näytti, että hänestä on myös pallolliseksi toppariksi, mitä joukkue on kaivannut.

 

Molemmat joukkueet pääsevät illan otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Manulta on poissa pitkäaikaispotilas Bailly, joka parantelee itseään vielä leikkauksesta sekä Fosu-Mensah. Kotijoukkueelta ei puutu illan ottelusta ketään, mutta tuo Europeli saattaa muuttaa avauskokoonpanoa huomattavasti.

 

Manu oli todella vakuuttava Chelsea vastaan ja lähtee tähän otteluun selvänä suosikkina. Rashford iske Chelsean verkkoon kaksi maalia ja on varmasti myös tänään vaarallinen. Martial on osoittanut olevansa vireessä ja Pogba haluaa varmasti avata maalitilit tänään. Jos De Gea onnistuu manun maalilla pelaamaan hyvän ottelun, niin vieraat hoitavat pelistä helposti kolme pistettä mukaan.

 

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Manun voitolle. Kun Manu voittaa, sinä voitat 120€! ( 50×2,40)