Valioliiga: Wolves-Liverpool | 2.10!

Kohde voimassa 21.12.2018, 22.00;2.10

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Wolves-Liverpool | 2.10!

Valioliigan 18:ta kierros potkaistaan perjantaina käyntiin yhdellä ottelulla, kun Wolverhampton ja Liverpool iskevät yhteen erittäin mielenkiintoisessa kamppailuissa. Vierasjoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta hyvään vireeseen äitynyt kotijoukkue pystyy tekemään ottelusta vieraille vaikean. Ottelu käynnistyy klo 22.00. 

 

Wolvesin kausi on ollut tähän mennessä erittäin onnistunut ja joukkue on tällä hetkellä Valioliigassa hienosti seitsemännellä sijalla. Matkaa kuudentena olevaan Manchester Unitediin on vain yksi piste. Viimeisen viiden pelin saldo kotijoukkueella näyttää kolmea voittoa ja kahta tappiota. Wolves on voittanut nyt kolme ottelua putkeen tehden jokaisessa pelissä kaksi maalia vastustajansa verkkoon ja päästäen kaksi omiin. Kotonaan joukkue on voittanut nyt kaksi ottelua peräjälkeen ja toissa kerralla se kaatoi Chelsean hienosti 2-1-luvuin kotiyleisönsä edessä. Viime kotiottelussaan Wolves otti tyylikkään 2-0-voiton Bournemouthista.

 

Tällä hetkellä Valioliigan ykköspaikalla liitävä Liverpool on ollut tällä kaudella todella loistava koko kauden ajan se ei ole hävinnyt kotimaansa pääsarjassa vielä yhtään ottelua. Saldona on peräti 14 voittoa ja vain kolme kertaa joukkue ei ole onnistunut ottamaan täysiä pisteitä. Pool on ottanut liigassa nyt kuusi voittoa peräjälkeen ja sen maalinteko toimii tällä hetkellä todella hyvin. Se on onnistunut tekemään voittoputken aikana yhteensä 16 maalia. Viime kierroksella Jurgen Kloppin miehistö pelasi kotonaan ManUa vastaan ja siinä pelissä se oli selkeästi vastustajaansa parempi joukkue ja olisi voinut voittaa pelin paljon suuremmillakin lukemilla.

 

Molemmat joukkueet ovat siis tällä hetkellä erinomaisessa vireessä ja tämä tarkoittanee sitä, että illan ottelussa tullaan näkemään vauhdikasta ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Uskomme, että molempien vahvassa olevat hyökkäysosaston tulevat tekemään tänään vähintään yhdet maalit.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS) @ 2.10(NordicBet&Betsafe)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.