Veikkausliiga: FC Lahti-RoPS | 2.05!

Kohde voimassa 18.5.2018, 18.30

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: FC Lahti-RoPS | 2.05!

Veikkausliiga perjantai-illan kärkikamppailussa ovat vastakkain sarjassa neljäntenä oleva FC Lahti ja sarjan kärjestä yllättäen löytyvä Rovaniemen Palloseura. Lahdessa nähdään varmasti tasainen ja viihdyttävä kamppailu kolmesta pisteestä. 

 

Kotijoukkue on aloittanut kautensa hyvin ja löytyy tällä hetkellä sarjan nelossijalta, viiden pisteen päässä rovaniemeläisistä ja sillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Lahti lähtee siis hyvällä itseluottamuksella otteluun ja sillä on myös alla kahden ottelun voittoputki, jonka aikana se on kaatanut HJK:n vieraissa sekä SJK:n kotonaan.

 

RoPS on ollut alkukauden positiivisin yllätys. Rovaniemeläisiä veikattiin monessa lähteessä alempaan keskikastiin, mutta joukkue on yllättänyt kaikki ja on tällä hetkellä Veikkausliigan kärkipaikalla.
Vahvan alkukauden jälkeen vierasjoukkueen pelaaminen koki pienen notkahduksen ja se otti vain yhden pisteen kolmesta ottelusta, mutta viime kierroksen tyylikäs 2-0-voitto KuPS:sta nosti varmasti jälleen joukkueen itseluottamusta ylöspäin.

 

FC Lahti on pelannut tällä liigakaudella kolme kotiottelua ja voittanut niistä kaikki maalierolla 6-2. Kahteen viimeiseen kotipeliin se ei ole päästänyt maaliakaan, joten voimme ottaa hyvällä itsetunnolla kotijoukkueen lapulle yli kahden kertoimella. RoPSin pelaaminen ei ole vieraissa ollut yhtä vakuuttavaa kuin kotona.

 

Kohteemme otteluun: FC Lahti, 2.05. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.