Veikkausliiga: FC Lahti-RoPS | 2.10!

Kohde voimassa 20.8.2018, 18.30;2.10

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: FC Lahti-RoPS | 2.10!

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua ja toisessa kamppailussa ovat vastakkain FC Lahti ja Rovaniemen Palloseura. Kyseessä on todella iso ottelu, sillä molemmat joukkueet ovat mukana mitalitaistossa. Illan taistosta on lupa odottaa todella tasaista ja jännittävää Veikkausliiga-ottelua.

 

FC Lahti voi voitolla nousta sarjataulukossa jaetulle kolmossijalle KuPSin kanssa. Lahtelaiset ovat pelanneet kaksi peliä vähemmän, kuin kuopiolaiset, joten mitalisijat ovat täysin sen omissa käsissä. Viimeisestä viidestä ottelusta ”Kuhnurit” ovat ottaneet yhden voiton ja pelanneet neljä kertaa tasan. Viimeiset kolme ottelua ovat päättyneet tasapeliin ja viime kierroksella lahtelaiset pelasivat kotikentällään 0-0-tasapelin turkulaista FC Interiä vastaan. FC Lahti on ollut tällä kaudella vaikeasti voitettava joukkue kotikentällään ja se on hävinnyt tällä kaudella vain kerran omalla kotinurmellaan Veikkausliigassa. Maaleitta se on jäänyt vain kaksi kertaa kotipeleissään, joten tänäänkin siltä voidaan odottaa maaliverkkojen venyttämistä.

 

Rovaniemen Palloseura on ollut Veikkausliiga-kauden positiivisin yllätys ja rovaniemeläiset löytyvät tällä hetkellä sarjataulukon 2. sijalta. Voitolla RoPS kasvattaisi eroa kolmanteen sijaan seitsemään pisteeseen ja ero kärjessä olevaan HJK:n pienenisi viiteen pisteeseen. RoPSin saldon viimeisestä viidestä pelistä on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Kahdessa viimeisessä ottelussa se on kerännyt neljä pistettä, haettuaan HJK:lta pisteen ja voitettuaan kotonaan IFK Mariehamnin maalein 1-0. Vierasotteluissa rovaniemeläiset ovat keränneet pisteitä hyvään tahtiin ja myös maalinteko on ollut vieraskentillä vakuuttavaa. RoPS on jäänyt maaleitta vieraissa viimeksi toukokuussa 0-0-lukemiin päättyneessä ottelussa juuri Lahtea vastaan.

 

Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on ollut koko kauden ajan laadukasta ja uskomme, että myös tänään tullaan näkemään vähintään maalit molemmissa päissä. Bethard tarjoaa BTTS-kohteelle maukasta kerrointa, johon kannattaa ehdottomasti tarttua kiinni.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS): 2.10.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.