Veikkausliiga: HIFK- SJK| 2.90!

18.06.2019, 18.30;2.90

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: HIFK- SJK| 2.90!

Veikkausliigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua, kun HIFK isännöi SJK:ta Helsingissä, sekä FC Lahti Ropsia Lahdessa. Helsinkiläiset ovat viiden ottelun pisteputkessa, kun SJK puolestaan kärkkyy sarjan kärkisijoja. Illan kamppailu on jo joukkuiden toinen kohtaaminen tällä kaudella.

 

Tämä on molemmille joukkueille ensimmäinen ottelu maajoukkuetauon jälkeen. Viidessä edellisessä ottelussaan HIFK on pelannut neljä kertaa tasan ja voittanut yhden kerran. Seitsemän pistettä edelliseen viiteen otteluun on todella hyvä tulos HIFK:lle ja se saa varmasti itseluottamusta illan otteluun ja on todella lähellä jatkaa pisteputkeaan.Kauden avauksessa helsinkiläiset kotonaan niukasti 1–0-numeroin kaatanut SJK puolestaan voitti juuri ennen maaottelutaukoa kovavireisen KUPSin 1-0 vieraissa, joten myös sillä peli kulkee.

 

Ennen kauden alkua HIFK:lta ei odotettu ihmeempiä ja joukkue onkin suoriutunut odotuksiin nähden yllättävän hyvin. Kausi on kuitenkin pitkä ja HIFK:n materiaali verrattain kapea. Helsinkiläisten ottelut ovat olleet todella vähämaalisia ja joukkueen alakerta on toiminut altavastaajan asemassa toistaiseksi hyvin. HIFK on päästänyt alle yhden maalin keskiarvolta edellisessä kymmenessä ottelussa, joten myös tänään tulee varmasti todella tasainen ottelu.

 

HIFK:lla tiistain SJK-ottelusta ovat varmasti sivussa Jukka Halme ja Joel Mattsson. SJK:lla on poissa ainakin loukkaantumisesta kärsivä Jarkko Hurme.

 

Ottelun lähtökohdat lupaavat tarkkaa ja vähämaalista ottelua. SJK nousisi voitolla peräti viisi sijaa suoraan Veikkausliigan kärkipaikalle, mutta HIFK haluaa myös saada pisteitä ottelusta. Lähdetään hieman riskimmällä vedolla otteluun ja luotetaan että HIFK yltää tasapeliin saakka kertoimella 2,90.

 

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta haluamaasi kohteeseen