Veikkausliiga: HJK-Inter | 2.20!

Kohde voimassa 22.5.2018, 18.30

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: HJK-Inter | 2.20!

Veikkausliigassa on tarjolla viikkokierros ja Helsingissä iskevät yhteen sarjakakkonen HJK sekä yhdeksännellä sijalla majaileva FC Inter. Kumpi vie Suomen cupin finaalin uusinnan? 

 

Klubin alkukausi ei ole mennyt aivan kuten oli toivottu ja Interille kärsitty finaali-tappio oli seuralle erittäin karvasta kalkkia. Tämän pettymyksen ympärillä helsinkiläiset ovat kuitenkin onnistuneet voittamaan kaksi ottelua, kun se on kaatanut liigassa perätysten sekä Kemin, että TPS:n vieraissa. Ottelut ovat olleet tuloksellisesti tiukkoja, joten edelleenkään pelillisesti HJK:n otteet eivät ole lähelläkään viime kauden tasoa.

 

Interin kausi on ollut tähän mennessä todellista suossa tarpomista ja pitkään näytti siltä, että valoa ei tunnelin päässä ole. Viime otteluissa on kuitenkin alkanut näkyä huomattavaa parannusta joukkueen sisällä ja turkulaiset ovat ottaneet kaksi voittoa putkeen.
Kuten todettua cupin finaalissa taipui illan vastustaja HJK maalein 1-0 ja Inter haki viime kierroksella voiton SJK:n vieraana samoin numeroin.

 

Molempien joukkueiden maalinteko ei ole ollut kovin tehokasta viime aikoina vaikka maalipaikkoja onkin syntynyt mukava määrä. Finaalissa Inter puolusti todella syvältä ja vältti turhia virheitä ja uskomme, että myös tänään turkulaiset lähtevät otteluun samalla taktiikalla. Tulemme näkemään vähämaalisen kamppailun.

 

Kohteemme otteluun: Alle 2,5 maalia, 2.20. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.