Veikkausliiga: Ilves-VPS | 2.15!

Kohde voimassa 18.5.2018, 18.30

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: Ilves-VPS | 2.15!

Veikkausliigaan perjantai-iltaan on tarjolla herkkupala Ilveksen ja VPS:n välillä. Joukkueita erottaa sarjataulukossa vain yksi piste, kun molemmilla on takanaan kahdeksan pelattua ottelua. 

 

Kotijoukkue lähtee otteluun allaan 2-0-tappio IFK Mariehamnia vastaan, mutta ennen tätä joukkue pelasi neljä ottelua tappiotta ja sen pelaaminen oli todella kompaktia vaikka maaleja olisikin voinut syntyä huomattavasti enemmän. Ilves on tullut viime vuosina tunnetuksi todella kovana kotijoukkueena. Tälläkin kaudella joukkue on kotona vielä tappioitta ja saldona on kaksi voittoa sekä yksi tasapeli.

 

Vieraaksi Tammelaan saapuva VPSon pelannut viimeisessä kolmessa ottelussa erittäin hyvin ja sillä on alla kolmen ottelun tappioton putki. Orastava voittoputki katkesi kuitenkin viime kierroksen kotiottelussa Honkaa vastaan, jossa vaasalaisten maalinteko tökki pahemman kerran.

 

Ilvestä on vaikea sivuuttaa vedonlyöntilapulta kun sen kerroin kotona nousee selvästi yli kahden. Vaikka VPS onkin pekannut viime aikoina hyvin, on Ilves kotonaan aina ennakkosuosikki näiden kahden kohdatessa.

 

Kohteemme otteluun: Ilves, 2.15. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.