Veikkausliiga: PS Kemi-VPS | 2.00!

Kohde voimassa 22.9.2018, 17.00;2.00

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: PS Kemi-VPS | 2.00!

Veikkausliigassa pelataan lauantain kunniaksi kolme erittäin tärkeää ottelua. Kemissä klo 16.00 alkavassa ottelussa kohtaavat PS Kemi sekä Vaasan Palloseura ja varsinkin kotijoukkueella panosta ottelussa riittää. 

 

Veikkausliigaa on jäljellä keskimäärin viisi peliä jokaisella joukkueella ja Kemin eri karsijan paikalla olevaan TPS:ään on tällä hetkellä viisi pistettä. Mikäli se meinaa vielä taistella säilymisestä korkeimmalla sarjatasolla, on sen kyettävä voittamaan tänään kotikentällään. Viitteitä siitä, että näin kävisi ei kuitenkaan juurikaan ole, sillä kemiläiset ovat hävinneet kolme ottelua putkeen ja voitottomien otteluiden putki on seitsemän ottelun mittainen. Tappioputken aikana se on hävinnyt TPS:lle, RoPS:lle sekä viimeisimpänä se joutui taipumaan Hongan vieraana maalein 2-1.

 

Yksi syy miksi tämä ottelu on Kemille pakkovoiton paikka, on se, että myöskään sen illan vastustaja VPS ei ole onnistunut ottamaan voittoa peräti kahdeksaan otteluun ja sen mitalihaaveet ovat kariutuneet todell surkean elo- ja syyskuun aikana. Viimeisestä neljästä pelistä vaasalaisilla on saldona kolme perättäistä 1-1-tasapeliä ja viimeisimpänä se hävisi Ilvekselle kotonaan numeroin 1-2.

 

Vaikka vaasalaiset eivät olekaan onnistuneet voittamaan otteluakaan viimeiseen kahdeksaan kamppailuun, on se silti huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin PS Kemi. VPS on onnistunut heikosta putkestaan huolimatta maalinteossa viidessä ottelussa putkeen ja sen puolustus ei joudu tänään lähellekkään niin kovan paineen alle, mitä aiemmissa otteluissa. Kemiläisten pelaaminen on ollut todella sekavaa ja sen otteet ovat jo pitkään näyttäneet siltä, että Ykkönen kutsuu kauden päätteeksi. Vaasan Palloseuran voittokertoimet ovat vedonlyöntisivustoilla korkeita ja sille tarjotaan Unibetillä sekä Coolbetillä kahden kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: VPS voittaa ottelun, 2.00.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.