Veikkausliiga: RoPS-FC Inter | 2.20!

Kohde voimassa 26.7.2018, 18.30;2.20

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: RoPS-FC Inter | 2.20!

Veikkausliigassa pelataan torstainan yksi ottelu, kun Turun Inter vierailee Rovanniemellä RoPSin vieraana. Sarjassa toisena porskuttava Palloseura lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. 

 

Kauden alussa sarjan alempaan kastiin veikattu RoPS on yllättänyt kaikki asiantuntijat ja löytyy tällä hetkellä sarjataulukon toiselta sijalta. Yksi liigan parhaista kotijoukkueista on voittanut kotiareenallaan viimeisestä neljästä pelistä kolme ja pelannut kerran tasan. Viimeisestä kymmenestä kotimatsista, rovanniemeläisillä on taskussaan seitsemän voittoa ja vain kaksi tappiota. RoPS kaatoi viime ottelussaan 21.7. SJK:n kotonaan maalein 1-0 ja pyrkii jatkamaan voittojen tiellä myös Interiä vastaan.

 

Turun Interin alkukausi oli ongelmia täynnä ja sen peli ei meinannut lähteä millään kulkemaan. Viime aikoina on kuitenkin näkynyt valoa tunnelin päässä ja turkulaiset ovatkin onnistuneet voittamaan kaksi ottelua putkeen. 9.7. se onnistui kaatamaan FC Lahden vieraissa maalein 2-1 ja viime kotipelissään se voitti SJK:n puhtaasti 2-0.

 

Vaikka Interin pelillinen käyrä näyttääkin selvästi ylöspäin on RoPS silti tähän otteluun selvä ennakkosuosikki ja vahvana kotijoukkueena tunnettu Palloseura ei tule tänään menettämään pisteitä heikosti vieraissa koko kauden esiintyneelle turkulaismiehistölle.

 

Kohteemme otteluun: RoPS, 2.20.

 

 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.