Veikkausliiga: TPS-Honka | 1.98!

Kohde voimassa 22.5.2018, 18.30

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: TPS-Honka | 1.98!

Tiistaisessa Turun illassa kohtaavat kaksi täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussutta joukkuetta. Sarjassa toiseksi viimeisellä sijalla tuskaileva TPS saa vieraakseen seitsemännellä sijalla olevan Hongan.

 

Turun paikallisottelusta kauden ainoan voittonsa toistaiseksi ottaneelle TPS:lle kyseessä on ottelu joka pitää voittaa. Vain viisi pistettä kahdeksasta ensimmäisestä pelistä saalistanut turkulaisjoukkue ei ole saanut peliään tarpeeksi hyvää kuntoon ja tahdin on parannuttava, mikäli se haluaa säilyä liigassa myös ensi kaudella.
Varsinkin kotipelit ovat olleet todella vaikeita ja TPS on ottanut kotonaan toistaiseksi vain yhden pisteen.

 

Honka puolestaan pelannut positiivisen alkukauden ja löytyy tällä hetkellä sarjan keskikastista. Espoolaiset ovat pelanneet viisi ottelua putkeen ilman tappioita ja viime ottelussa se onnistui kaatamaan PS Kemin kotonaan maalein 2-1. Kahden viimeisen vieraspelin saldo Hongalla on yksi voitto ja tasapeli. RoPSilta haettu 1-2-vierasvoitto kertoo, että joukkueen pelaaminen on hyvällä mallilla myös vieraskentällä.

 

Joukkueiden kuntokäyrät näyttäät vahvasti eri suuntiin ja siihen nähden miten hyvin Honka on pelannut, on sen kerroin erittäin korkealla. TPS tulee varmasti kovalla asenteella tärkeään peliin, mutta Hongan voiton kerroin, tasurin tuodessa panoksen takaisin on liian hyvä ohitettavaksi.

 

Kohteemme otteluun: Honka DNB, 1.98.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.