Veikkausliiga: VPS – LAHTI | 3.20!

20.09.2019, 18.30;3.20

Kohde sulkeutunut

Veikkausliiga: VPS – LAHTI | 3.20!

VPS saa vieraaksi FC Lahden Veikkausliigan haastajasarjan toisella kierroksella. Lahti pelasi todella vakuuttavasti ensimmäisellä kierroksella napaten 3-0 voiton. Nyt vastustaja on ennakkoon ajateltuna helpompi, joten Lahtelaisilla on hyvät mahdollisuudet ottaa toinen voitto.

 

VPS:n ongelma tällä kaudella on ollut tasaisuus. Otteet vaihtelevat yhden pelin aikana huimasti, sillä joukkue saattaa aloittaa ottelun todella pirteästi ja hallitsee ottelua, mutta varttia myöhemmin on täysin köysissä. Edellisessä pelissä SJK:ta vastaan VPS onnistui siirtymään 1-0 johtoon, mutta menetti voiton jälleen kerran. Vierasjoukkueen pelitapa olierittäin kuluttava ja toisella jaksolla SJK sai määrätä pelin tahdin, eikä vaasalaisilla ollut oikein mitään saumaa. Denys Oliynyk tasoitti pelin ansaitusti kovan paineen jälkeen lukemiin 1-1.

 

FC Lahti kohtasi viime viikonloppuna Rovaniemen Palloseuran. Rovaniemeläiset loivat ensimmäisellä puoliajalla muutamia maalipaikkoja, mutta kuhnureiden maalivahti Patrik Rakovsky oli jälleen loistavalla pelipäällä ja piti kotijoukkueen pelissä mukana. Ottelussa ei laadukkaita maalipaikkoja juurikaan nähty, joten lahtelaisten peräti 3—0-voitto oli erittäin yllättävää, eikä vastannut pelin kulkua.

 

Vaasalaiset tarvitsevat kiperästi pisteitä, jotta he välttyisivät suoran putoajan paikalta. Kotijoukkueen ahdinkoa ei helpota se, että puolustuslinjassa on paljon poissaoloja. Varmuudella sivussa on ainakin toppari Lahti sekä Martti Haukioja. Ennen ottelua selvinnee, ketä puolustuslinjassa aloittaa, mutta varmaa on se, että Chris Sundin suojateilla on puolustuksessa puutteita. Vierasjoukkue puolestaan pääsee matkaan suhteellisen ehjällä kokoonpanolla, ja varmoja poissaolijoita ovat vain pelikiellossa olevat Eemeli Virta ja Coubronne.

 

Ottelun paras pelikohde on Lahtelaisten voitto kertoimella 3,20.

 

UUSI VEDONLYÖNTISIVUSTO CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2. Talleta ja valitse alan paras talletusbonari huikealla x1 kierrätyksellä!