Ykkönen: AC Oulu-Ekenäs IF | 1.91!

Kohde voimassa 13.8.2018, 18.30;1.91

Kohde sulkeutunut

Ykkönen: AC Oulu-Ekenäs IF | 1.91!

Jalkapallon Ykkönen tarjoaa maanantaina yhden ottelun. Kyseessä on erittäin tärkeä ottelu molemmille joukkueille ja tarjolla on kolme elintärkeää pistettä. AC Oulu-Ekenäs IF-kamppailu käynnistyy klo 18.30. 

 

Kotijoukkue AC Oulun alkukausi oli todella vaikea ja siitä johtuen oululaiset löytyvät vasta sarjataulukon sijalta 6. Joukkueen peli on kuitenkin parantunut kokoajan ja ’Laivaston Siniset’ seilaavat tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Koko kauden ajan AC Oulun heikkous on ollut sen puolustuspelaaminen. Voittoputken aikanakaan, se ei ole onnistunut pitämään omaa päätään puhtaana. Oululaisten voittoputken takana on sen loistavasti toiminut hyökkäyspelaaminen, sillä se on tehnyt kolmen viime ottelun aikana yhdeksän maalia.

 

Ekenäs IF on kaikkien yllätykseksi pelannut loistavan kauden ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan kärkipaikalta. Tammisaarelaiset ovat pelanneet sarjassa kahdeksan ottelua ilman tappioita ja näistä voittoja on peräti kuusi. Viime ottelussa AC Kajaania vastaan Ekenäs onnistui maalinteossa neljä kertaa, joka kertoo sen loistavasti toimivasta hyökkäyspelaamisesta. Illan vierasjoukkue päästi kyseisessä ottelussa kolme maalia omaan verkkoonsa, joten myöskään joukkueen puolustuspelaaminen ei ole sen vahvin osa-alue.

 

Molempien joukkueiden hyökkäysosasto on tällä hetkellä todella vahvassa vireessä ja uskomme, että illan ottelussa nähdään vähintään yhdet maalit molemmissa päissä.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 1.91(BETHARD).

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.