Ykkönen: Haka-FF Jaro | 1.94!

Kohde voimassa 17.8.2018, 18.30;1.94

Kohde sulkeutunut

Ykkönen: Haka-FF Jaro | 1.94!

Jalkapallon Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun Valkeakosken Haka sekä Pietarsaaren Jaro kohtaavat toisensa Tehtaan kentällä Valkeakoskella. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, joten ottelusta on luvassa varmasti tiukka ja viihdyttävä taisto. 

 

Kotijoukkue Haka on vielä tiukasti mukana taistelussa noususta Veikkausliigaan. Ero liigan kärjessä olevaan Ekenäsiin on kuusi pistettä, joten voitolla se nousisi jo kolmen pisteen päähän ykköspaikasta. Valkeakoskelaisten saldo viimeisestä viidestä ottelusta on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Viimeisessä kahdessa pelissä Haka on jäänyt tasapeleihin JJK:ta ja Klubi 04:ää vastaan vieraskentällä. Joukkueen olisi pitänyt ottaa molemmista peleistä kolme pistettä, mutta tänä iltana pelataan sen kotikentällä, jossa Haka on ollut tällä kaudella todella vahva. Valkeakoskelaiset ovat voittaneet viimeisestä seitsemästä kotipelistään viisi ja hävinnyt vain kertaalleen.

 

Vierasjoukkue FF Jaro on tällä hetkellä isoissa pelillisissä vaikeuksissa. Pietarsaarelaiset eivät ole onnistuneet voittamaan otteluakaan viimeiseen viiteen peliin ja neljä näistä on päättynyt sen tappioon. Jaron verkkoon on tehty näissä otteluissa peräti 14 maalia ja sen puolustuspelaaminen on ollut todella sekaisin. Viime ottelussaan KTP:tä vastaan Jaro pelasi todella heikosti kotiyleisönsä edessä ja on vaikea nähdä sen pystyvän voittamaan Hakan tämän kotinurmella.

 

Bettson tarjoaa Hakalle todella maistuvaa, melkein kahden kerrointa. Tämän hetken Jaro ei pysty haastamaan vahvana kotijoukkueena tunnettua Hakaa, varsinkaan tässä pelillisessä vireessä, joka sillä on tällä hetkellä päällä.

 

Kohteemme otteluun: Haka, 1.94.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.