Koripallon MM-kisat: Argentiina – Serbia| 1.92!

10.09.2019, 14.00;1.92

Kohde sulkeutunut

Koripallon MM-kisat: Argentiina – Serbia| 1.92!

Koripallon MM-kisat ovat edenneet pudotuspelivaiheeseen . Tiistaina ensimmäisessä pelissä Argentina haastaa Serbian ja luvassa on varmasti todella hyvä ottelu. Argentiina on voittanut kaikki turnauksessa pelaamansa viisi ottelua, mutta nyt vastaan asettuva Serbian on aivan eri luokkaa kuin yksikään alkulohkon vastustaja. Serbia hävisi yllättäen alkulohkon viimeisen ottelun Espanjaa vastaan, mutta tämä varmasti vain herättää joukkueen parhaimpaansa tänään.

 

Serbian tappio Espanjalle vaikuttaa suuresti joukkueen jatkopeleihin. Serbia  joutui nyt pudotuspelikaavion vaikeammalle puoliskolle, kun lohkovoitto jäi saamatta. Voitolla Espanjasta Serbia olisi kohdannut nyt paljon helpomman Puolan. Nyt kaikkien odottama Serbia-USA finaali ei voi tapahtua, sillä joukkueet kohtaavat jo ennen finaalia, jos molemmat menevät jatkoon.

 

Serbia voi olla taas tänään ainakin pienissä vaikeuksissa, kun Argentina puolustus on toiminut todella hyvin koko kisojen ajan. Serbia on tunnetusti todella hyvä heittämään 3-pisteen heittoja sisään ja se tarviikin nyt hyvää kolkkipeliä, jotta se ei joudu puskemaan Argentiinan puolustuksen läpi korin alle koko ajan. Bogdan Bogdanovic on ollut Serbialta todella hyvässä vireessä kisoissa ja varsinkin juuri hänellä kolmen pisteen onnistumisia kaivataan. Serbialla on hyviä heittäjiä ja mm. Nemanja Bjelica on heittänyt kaksi kolmosta sisään peliä kohden, mutta heitti kaikki ohi viime ottelussa.

 

Argentiina on selkeästi altavastaaja kamppailuun, mutta vahvalla alulla se saattaa rimpuilla mukana hyvinkin pitkään ottelussa. Serbia kuitenkin lopulta kääntää ottelun itselleen ja voittaa ottelun vähintään 10 pisteellä.

 

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Serbia -11 kohteeseen kertoimella 1,92

4. Kun Serbia voittaa vähintään 12 pisteellä sinä voitat kympillä 96€ ! ( 50x 1,92)