Koripallon MM-kisat: Jordania – Ranska| 1.83!

3.09.2019, 15.30;1.83

Kohde sulkeutunut

Koripallon MM-kisat: Jordania – Ranska| 1.83!

Ranska lähtee toiseen otteluun vain voitto mielessään ja sitä se myös saa. Ranska niputti Saksan lopulta tiukasti luvuin 78-74 ja Jordania piti Dominikaanista tasavaltaa tiukilla, mutta hävisi kuitenkin 80-76. Jordanian joukkueen kantavia voimia ensimmäisessä ottelussa oli  Ahmad Al Dwairi, joka teki peräti 34 pistettä ja dominoi korin alla miten halusi. Dwairi viimeisteli 14 heittoa 18:sta ja pääsi aivan liian helpolla. Dwairi tuskin pystyy uusimaan samanlaista ottelua, jolloin Jordania tulee olemaan todella vaikeuksissa vahvaa Ranskaa vastaan.

 

Saksa pelasi hyvin Ranskaa vastaan. Ranska näytti vahvuutensa ensimmäisellä puoliajalla, mutta toiselle puoliajalle joukkue menetti parhaan otteensa. Saksa kiri lopussa ja teki ottelusta tiukan, mutta Ranska kesti. Hieman yllättäen Saksa sai jopa 13 hyökkäyspään levypalloa, mikä Ranskan täytyy korjata. Myös pallonmenetyksiä tuli jopa 16, joka on liikaa hyviä joukkueita vastaan.

 

Nyt Ranska pääsee pelaamaan varmasti hieman rennommin ja heillä on enemmän tilaa ja aikaa. Ranska on hyvä kääntämään peliä ja tuleekin juoksemaan monen monta kertaa helppoja pisteitä nopeista vastaiskuista. Jordania ei tule pääsemään korin alle temmeltämään samalla tavalla, kun vastassa on Rudy Gobert sekä Mathias Lessort. NBA:n parhaana puolustavana pelaajana palkittu Rudy Gobert otti heti ensimmäisessä ottelussa 5 blokkia ja ei tule myöskään antamaan armoa Jordanialle.

 

Ranska on asetettu todella suureen ennakkosuosikin asemaan ja meidän poiminta on Ranska -26,5 kertoimella 1,83