Koripallon U20 MM-kisat: Liettua U20 – Latvia U20| 1.87!

17.07.2019, 18.15;1.87

Kohde sulkeutunut

Koripallon U20 MM-kisat: Liettua U20 – Latvia U20| 1.87!
Jännitys kohoaa Alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa, sillä joukkueilla alkaa kisojen tärkeimmät ottelut eli pudotuspelivaihe. U20 kisojen hieno puoli on se, että alkulohkosta ei putoa kukaan, vaan kaikki joukkueet pääsevät vielä pudotuspeleihin. Tämä antaa hyvän mahdollisuuden yllätyksille. Lohko D:ssä Liettua pelasi itsensä lohkovoittajaksi tiukan ottelun jälkeen Kreikkaa vastaan. Ottelu eteni aina jatkoajalle ja näytti, että Kreikka vie sen, mutta viimeisellä sekunnilla Liettua onnistui vielä kolmenpisteen heitossa ja voitti ottelun. Tämä tarkoittaa, että Liettua saa nyt ensimmäisellä kierroksella vastaan rakkaan naapurimaan Latvian.
Latvia oli alkulohkossa todella heikko häviten kaikki ottelunsa. Joukkueen taso ei riitä A-divisioonaan ja joukkue joutuneen hakemaan vauhtia ensi vuonna B-divisioonasta. Liettua on Latvialle yksi vaikeimmista vastustajista, sillä joukkueen saldo heitä vastaan on ollut huono. Toki joukkueet tuntevat varmasti toistensa pelityylin, mutta Liettua on valovuosia edellä ja varsinkin kolmosissa sen onnistusprosentti on paljon parempi.
Vedonlyöntiyhtiöt näkevät myös, että Liettua on massiivinen ennakkosuosikki tässä ottelussa. Tasoituslinja on laskettu 23,5 pisteeseen, joka sekin on vielä melko alhainen tähän otteluun. Latvia ei ole onnistunut voittamaan Liettuaa yli neljään vuoteen ja reilu kuukausi sitten se hävisi peräti 62 pisteellä Liettualle! Joukkueet pelasivat tuolloin suunnilleen samalla kokoonpanolla, joten myös tänään on odotettavissa suurinumeroinen tappio Latvialle.

Ottelun paras pelikohde on Liettua -23,5 pistettä kertoimella 1,87!

Liity mukaan veikkausvetojen Telegram Ryhmään!

 

Veikkausvetojen Telegram- keskusteluryhmässä saat päivän parhaat vetokohteet suoraan kännykkääsi. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin pääset parhaiten jyvälle pelattavista pelikohteista. Toivomme, että myös juuri sinä kerrot mielestäsi päivän parhaat kohteet meille muille!