Susijengi: Serbia – Suomi| 1,83!

07.08.2019, 22.00;1.83

Kohde sulkeutunut

Susijengi: Serbia – Suomi| 1,83!

Susijengi haastaa kivikovan Serbian sen kotikentällä Zrenjaninissa tänään keskiviikkoiltana klo 22 Suomen aikaa. Serbia on saamassa Zrenjaninin Crystal Halliin tuekseen täyden tuvan, 2800 katsojaa. Susijengille ottelu on toinen kova testi viikon sisään, sillä joukkue kärsi tappion Liettualle viime viikolla.

 

Kesän ensimmäisen virallisen maaottelunsa pelaava Serbia on saamassa kentälle kaikki terveiden kirjoissa olevat pelaajansa lukuun ottamatta Nikola Jokicia, joka liittyy harjoitusryhmään huomenna torstaina. Serbia on nimennyt MM-kisoihin valmistavaan leiritysryhmäänsä Jokicin lisäksi mm. Milos Teodosicin, Bogdan Bogdanovicin, Boban Marjanovicin, Miroslav Raduljican ja Nemanja Bjelican. Joukkue on yksi maailman laadukkaimpia ja isokokoiset Serbit tulevat olemaan todella vaikeasti puolustettavissa nuorille kokemattomille Suomen pelaajille.

 

Serbia haluaa varmasti hyvän tuloksen illan ottelusta, sillä MM-kisoihin on enää pari viikkoa aikaa. Serbia on hallitseva MM- sekä EM-hopeamitalisti ja tavoittelee jälleen finaalipaikkaa tämän vuoden kisoissa. Serbian mitalitoiveet lepäävätkin ennen kaikkea häkellyttävän vahvassa eturivissä. NBA:n kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Jokic, kulttimainetta nauttiva Marjanovic ja konkarit Bjelica ja Raduljica muodostavat Kiinassa yhden MM-kisojen parhaista isoista miehistöistä.

 

Takakentällä Serbialla on marssittaa kehään Teodosicin ja Bogdanovicin lisäksi tukku eurokenttien veteraaneja, kuten Petteri Koposen joukkuetoverina Bayern Münchenissa pelannut Stefan Jovic (198/28), Sasu Salinin Malagan pelitoveri Dragan Milosavljevic (198/30) ja joukkueen nuorempaa ryhmää edustava Anadolu Efesin Vasilije Micic (195/25).

 

Suomi hävisi Liettualle viime viikolla 60-80 lukemin ja lähtee tähän otteluun samalla kokoonpanolla. Nuoret pelaajat tulevat saamaan Suomella vastuuta ja osittain tämän takia vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet Suomen tasoituksen +26,5 pisteeseen. Tiedossa on siis todella hurja ilta, jossa Suomi yrittää pitää lukemat edes siedettävinä.

 

Uskomme Serbian voittavan ottelun yli 30 pisteellä. 

 

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.