La Liga: Barcelona – Real Madrid| 8.00 kerroin!

18.12.2019, 21.00;8.00

Kohde sulkeutunut

La Liga: Barcelona – Real Madrid| 8.00 kerroin!

Keskiviikko iltana pelattava El Clasico tarjoaa todella paljon jännitettävää, kun joukkueeet kohtaavat Camp Noulla. Isäntäjoukkue Barcelona on hallinnut viime vuosien trillereitä vakuuttavasti ja  lähtee jälleen ennakkosuosikkina huippukamppailuun.

 

Barcelonan ja Real Madrid lähtevät kamppailuun tasapisteistä, joten voittava joukkue karkaa 3 pisteen johtoon. Barcelona on jälleen kerran ollut tällä kaudella todella vakuuttava, vaikka kauden alussa tapahtuikin muutamia yllättäviä kompurointeja. Joukkuetta ovat kantaneet pääasiassa Saksan maajoukkuemaalivahti Marc-Andre ter Stegen ja argentiinalaistykki Lionel Messi. Ilman näiden huikeita yksilösuorituksia pelkästään olisivat katalaanit menettäneet lukuisia pisteitä. Joukkueen kannalta positiivista on myös se, että vaihtopenkin pelajaat Rakitic ja Vidal  ovat esiintyneet todella vakuuttavasti päästyään kentälle, joten Barcelona pääsee todella laajalla kokoonpanolla otteluun. Kroatialainen Rakitic saattaa hyvinkin aloittaa El Clasicon viime aikaisten loistavien peliesitystensä vuoksi.

 

Kroatialaisen lisäksi Luis Suarez on ollut oivassa vireessä viimeisten viikkojen aikana. Uruguaylaisen pelaaminen on ollut jälleen totutun varmaa Lionel Messin kanssa ja molemmat tarjoilevat toisilleen loistavia maalipaikkoja illasta toiseen. Barcelona pelasi edellisellä kierroksella 2-2 vierastasapelin Real Sociedadin vieraana Anoetalla. Lopputulos oli melko odotettu, sillä Anoeta on ollut katalaaneille vuosien aikana ehkä jopa kaikista vaikein paikka pelata. Barcelona on tehny La Ligassa tällä kaudella selkeästi eniten maaleja (43) ja tulee varmasti onnistumaan myös Realia vastaan.

 

Real Madrid on osoittanut tällä kaudella, että viime kauden ongelmat taitavat viime olla selätettyjä. Vielä alkukaudesta joukkue ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta viime kuukausina pelilliset esitykset ovat olleet loistavia ja varsinkin puolustus on ollut koko sarjan paras. Joukkueesta on nostettava esiin jälleen loistokautta pelaava Karim Benzema. Ranskalaiskärki on paukuttanut komeat 12 maalia La Ligassa ja sillä irtookin jaettu ykkössija maalipörssissä itse Messin kanssa.

 

Ranskalaiskärki Benzema on yksi suurimmista syistä miksi Real Madrid löytyy tällä hetkellä jaetulta kärkipaikalta. Benzema on ollut todella hyvä ja monipuolinen pelaaja, kun on päässyt Ronaldon varjosta pois ja pelastikin Real Madridin sunnuntaina ottelun lisäajalla, kun onnistui tasoittamaan kamppailun  kulmatilanteesta. Ottelu päättyi 1-1 ja kulmatilanne oli ottelun viimeinen ja jopa Los Blancosin maalivahti Thibaut Courtois oli lähellä tasoittaa siitä tilanteesta, kun pääsi puskemaan hyvästä maalipaikasta.

 

Barcelona lähtee selkeänä suosikkina otteluun. Barca ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä La Ligassa otteluakaan kotonaan Camp Noulla ja joukkue on hävinnyt viimeksi keväällä 2016 Madridille La Ligassa.

 

Ottelun paras pelikohde on Barcelonan voitto. Toinen pelattava kohde on, että Lionel Messi onnistuu maalinteossa. Messi on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä ja haluaa varmasti murskata Madridin keskiviikkona.

 

NÄIN SAAT MEGAKERTOIMEN BARCELONAN VOITOLLE!

 

  1. Luo itsellesi pelitili MrGreeniin TÄSTÄ
  2. Talleta ja aseta vedot Barcelonan voitolle!
  3. Kun Barcelona voittaa, saat voitot puhtaana rahana pelitilille!

HALUATKO ILMAISEN 10€ VEDONLYÖNTIIN ILMAN TALLETUSTA?

 

1. Luo itsellesi pelitili Mobilebettiin TÄSTÄ