Live-vedonlyönti – Suosittu vedonlyöntimuoto

 

Live-vedonlyönti on kokoajan kasvava vedonlyöntimuoto ja se on todella suosittua suomalaisten keskuudessa. Live-vedot antavat ison määrän lisäjännitystä otteluiden seuraamiselle ja nykyään voit seurata otteluita samanaikaisesti vedonlyöntisivustojen tarjoamista striimaus-palveluista, kun lyöt vetoja livenä. Live-vedonlyönnissä pelaajalla on myös mahdolisuus Cash-out toimintoon , jolloin pelaaja voi halutessaan kesken ottelun jo lunastaa osan vedosta. Esimerkiksi jos joukkue kenelle olet asettanut vedon menee 1-0 johtoon, tarjoaa vedonlyöntisivusto sinulle mahdollisuuden lunastaa voitot, mutta pienemmällä kertoimella kun mitä saisit jos ottelu päättyisi noin.

Live-vedonlyönti käytännössä

 

Livenä vetojen lyöminen on erittäin yksinkertaista ja siihen pääsee helposti sisälle. Kaikilta isoilta ja tärkeiltä vedonlyöntisivustoilta löytyy laaja kattaus live-vedonlyöntikohteita ja niille on osoitettu täysin oma sivu, jonka kautta pääset lyömään vetoja sisään.

 

Kun valitset itsellesi ottelun, josta haluat lyödä vetoa, avautuu sinulle sivu, jossa näet ottelun reaaliaikaset tilastot, jotka päivittyvät kokoajan. Tilastojen alla näet kaikki tarjolla olevat kohteet ja voit veikata esim. ottelun voittajaa tai vaikka ottelun lopullista maalimäärää.

 

Live-vedonlyönnissä vaaditaan nopeutta, sillä kohteiden kerroin vaihtelee ottelun tilanteen mukaan. Esimerkkinä jos olet lyömässä joukkueen X voittoa kertoimella 2.00 ja kyseinen joukkue saa rangaistuspotkun, putoaa kerroin samantien pienemmäksi ja vaikka olisit jo laittamassa vetoa sisään, sivusto ei sitä enää hyväksy.

Suomalaisten suosimat live-vetolajit

 

Live-vedonlyönti kasvattaa suosiotaan Suomessa jatkuvasti ja yhä enempi suomalainen harrastaa ”normaalin” vedonlyönnin lisäksi live-veikkausta. Maailman suosituin laji jalkapallo on erittäin suosittu live-vedonlyöntilaji suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa ja varsinkin Euroopan suuret jalkapallosarjat keräävät paljon pelaajia monella sivustolla.

 

Suomesta puhuttaessa tulee aina mieleen jääkiekko ja luonnollisesti myös kiekon puolella harrastetaan paljon live-vedonlyöntiä. Suosittuja liigoja kyseisessä lajissa ovat mm. kotimainen Liiga sekä Pohjois-Ameriikan NHL. Myös Venäjän KHL-liigasta lyödään paljon live-vetoa.

 

Joukkuelajeista nostetaan esiin myös baseballin ykkössarja MLB, joka tarjoaa live-vedonlyöjälle kohdeparatiisin. Baseball-maailmaan sisään pääseminen vaatii aikaa ja tutustumista, mutta lajin tullessa tutuksi, tarjoaa MLB todella paljon eri vaihtoehtoja vedonlyöjälle.

 

Yksilölajeista suosituin on selkeästi Tennis, sillä tenniksessä pelataan vuoden ympäri paljon eri turnauksia ja kohdetarjonta on erittäin suurta.

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat striimaus-palvelut

 

Useat vedonlyöntisivustot panostavat jatkuvasti live-vedonlyönnin toimivuuteen ja tarjoavat sivustollaan striimaus-palveluita, joiden avulla pääset seuraamaan eri lajien otteluita livenä.

 

Live-ottelut auttavat paljon myös live-vedonlyöntiä, sillä nyt pelaajan ei tarvitse poistua sivustolta katsomaan ottelua esim. Viaplaylta, vaan pelaaja voi pitää kokoajan saman sivun auki.

 

Suomalaisille tunnetuista sivustoista Unibet sekä NordicBet tarjoavat live-otteluita joka päivä ja jälkimmäisen kautta pääset seuraamaan esimerkiksi CHL:n kaikki ottelut suorana. Myös suosittu Betsafe tarjoaa sivuillaan live-otteluita.