Meneekö Eurojackpotista veroja?

Eurojackpot-voitosta ei tarvitse maksaa erikseen veroa. Verot on summasta jo maksettu. Isoista voitoista Veikkaus kuitenkin antaa verottajalle verotustodistuksen.

Miten eurojackpot Jokeri tarkistetaan?

Eurojackpot uudistui ja perjantaista 25.3.2022 alkaen päävoitto voi nousta jopa 120 miljoonaan euroon, vanhan 90 miljoonan sijaan.

Kaikki Eurojackpot loton voittoluokat:

Oikeita päänumeroitaOikeita TähtinumeroitaVoiton suuruus
5 oikein0 oikeinnoin 100 000 €
4 oikein2 oikeinnoin 4 200 €

Paljonko on Eurojackpot?

Eurojackpot on lotto, joka toimii 18 Euroopan maassa. Viikoittainen päävoitto on 10–120 miljoonaa euroa. Yksi lottorivi maksaa Suomessa kaksi euroa. Arvonta suoritetaan tiistai- ja perjantai-iltaisin Helsingissä.

Onko Eurojackpot veroton?

Eurojackpot-voitosta ei tarvitse maksaa erikseen veroa. Verot on summasta jo maksettu. Isoista voitoista Veikkaus kuitenkin antaa verottajalle verotustodistuksen.

Miten Eurojackpot järjestelmä toimii?

Rastimalla ruudukosta ainoastaan Pika-ruudun (P), pelijärjestelmä arpoo kyseisen ruudukon pelinumerot. Jos rastitat kupongin alareunasta 6, 10 tai 20 riviä, pelijärjestelmä arpoo numerot täyttämättömiin ruudukoihin valittuun rivimäärään asti.

Voiko Eurojackpottia pelata Kestona?

Eurojackpot: kestopelaaminen ja pelitilaus

Eurojackpotia voit pelata myös 2, 3 tai 5 viikon mittaisena kestopelinä.

Missä maissa pelataan Eurojackpot?

Muut Eurojackpotiin osallistuvat maat ovat Suomen lisäksi Saksa, Alankomaat, Italia, Espanja, Tanska, Viro, Slovenia, Norja, Ruotsi, Islanti, Latvia, Liettua, Kroatia, Puola, Tšekki, Unkari ja Slovakia. Eurojackpot on melko tuore lotto, joka arvottiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Voiko Eurojackpottia pelata ulkomailla?

Voit pelata Eurojackpot-peliä verkossa lähes missä tahansa maailmassa! Katso tiedot Eurojackpot-pelin pelaamisesta ulkomailla Pelaaminen ulkomailla -sivulta.

Mitä Eurojackpot maksaa?

Eurojackpot -kupongin hinta on 2 euroa, joka on hieman enemmän, kuin tavallisessa Lotossa.

Pitääkö Eurojackpot voitosta maksaa veroja?

Eurojackpotvoitosta ei tarvitse maksaa erikseen veroa. Verot on summasta jo maksettu.

Millä kanavalla näkyy Eurojackpot?

Eurojackpot tulokset julkistetaan joka perjantai kello 22:00 ja arvontaa voi katsoa suorana lähetyksenä internetistä. Välittömästi arvonnan jälkeen Eurojackpot tulokset löytyvät niin Veikkauksen kotisivuilta kuin Teksti-TV:ltä.

Miten tarkistaa Eurojackpot?

Kuten yllä jo mainitsimme, helpoin tapa tarkastaa voittosi on pelaamalla netissä: näet välittömästi arvonnan jälkeen, osuiko kohdallesi voitto. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa kuponkisi lähimmällä myyntipisteellä, joita löytyy useita. Katso tuoreimmat lotto tulokset täältä sekä eurojackpot tulokset täältä.

Millä todennäköisyydellä voittaa Eurojackpot?

Voittotodennäköisyys. Voiton kokonaisvaltainen todennäköisyys Eurojackpot-pelissä on noin 1/32. *Keskimääräiset voittosummat on laskettu tuloksista aikavälillä 27.8.2021 – 26.8.2022.

Jätä kommentti