Miksi Veikkauksen rahansiirto ei toimi?

Rahansiirto pelitilille on mahdollista vain 06-24 välisenä aikana. Jos rahansiirto keskeytyy eikä siirto näy pelitililläsi 2 tunnin sisällä, palautuvat rahasi Etuasiakkuuteen liitetylle pankkitilillesi 1–3 pankkipäivän kuluessa. Pienin siirrettävä summa on 10 €. Rahansiirto vaatii sisäänkirjautumisen.

Paljonko maksaa Veikkauksen joulukalenteri?

Yhden joulukalenterin hinta on 10€. Tässä vielä Veikkauksen Joulukalenteri-arvan voitonjako: 20 000€ | 3 kpl. 1 000€ | 70 kpl.

Onko veikkaus huijausta?

Veikkaus on valtiollinen toimija, joten se on turvallinen pelipaikka. Veikkauksen pelit palauttavat vähemmän rahaa kuin useimpien netticasinoiden versiot, mutta se ei huijaa asiakkaitaan. Se toimii maamme lakien mukaisesti, mikä tarkoittaa normaalia kuluttajansuojaa ja reilua peliä.

Paljonko Veikkaus-tv maksaa?

VeikkausTV on palvelu Veikkauksen kanta-asiakkaille eli nähdäkseen lähetykset pitää rekisteröityä Veikkauksen asiakkaaksi. VeikkausTV:n lähetysoikeuksista johtuen rekisteröityneen asiakkaan pelitilillä pitää olla rahaa vähintään 0.01 €, jotta katselu onnistuu.

Voiko pitkävetoa pelata ilman Veikkaus korttia?

Myyntipaikoissa tunnistautumisen voi tehdä joko Veikkauskortilla, ajo-, henkilö-, Kela- tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynyt Veikkauksen Etuasiakkaaksi, jotta hän voi jatkossa pelata Pitkävetoa.

Mikä on Lomatonni?

Lomatonnia voi pelata joko omana pelinään tai Loton, Viking Loton ja Eurojackpotin oheispelinä. Pelirivi koostuu yhdestä kaupungista ja numerosta väliltä 1–100. Lomatonnissa arvotaan yksi kaupunki 60:sta vaihtoehdosta ja yksi numero sadasta. Jos pelirivissä on oikein sekä kaupunki että numero, voittaa 1000 euroa.

Milloin lottovoiton voi lunastaa?

Voittajalla on tasan vuosi aikaa lunastaa voittonsa, joten tänä vuonna erääntyneet voitot on pelattu vuoden 2015 ensimmäisellä puolikkaalla. Vuonna 2015 erääntyi yhteensä 7,9 miljoonan euron arvosta voittoja. Lunastamattomat voitot menevät lopulta voittorahastoon, joka siirtyy sen jälkeen peleihin lisärahana.

Mitä maksaa Ässäarpa?

Ässäarpa. Arvan hinta on 4 €. Voiton todennäköisyys on 28,89 %.

Mistä löytyy Veikkaus-sovellus?

Veikkaussovelluksen voi nyt ladata Android-puhelimiin Google Play -kaupasta. Sovellus on ollut jo aiemmin ladattavissa Applen App Storessa, mutta Android-puhelimiin sovellus on pitänyt ladata Veikkauksen nettisivujen kautta.

Miksi Veikkaus-sovellus ei ole saatavilla?

Googlelta isku Veikkaukselle: sovellusta ei enää saa Google Playsta. Veikkauksen sovellusta ei ole enää saatavilla Android-laitteiden yleisestä Google Play -sovelluskaupasta. Google on poistanut Veikkauksen sovelluksen kaupastaan muiden rahapelisovellusten kanssa uuden linjauksensa mukaisesti.

Miten Lomatonni toimii?

Lomatonnia voi pelata joko omana pelinään tai Loton, Viking Loton ja Eurojackpotin oheispelinä. Pelirivi koostuu yhdestä kaupungista ja numerosta väliltä 1–100. Lomatonnissa arvotaan yksi kaupunki 60:sta vaihtoehdosta ja yksi numero sadasta. Jos pelirivissä on oikein sekä kaupunki että numero, voittaa 1000 euroa.

Voiko Veikkauksen Pelieston poistaa?

Etuasiakas voi estää pelaamisensa määräajaksi tai toistaiseksi Veikkauksen kulloisenkin tarjoaman mukaisesti. Etuasiakkaan asettamaa pelaamisen estoa ei voi perua sen voimassaoloaikana. Peliestojen muuttamista koskevat käytännöt on kerrottu Veikkauksen verkkopalvelussa.

Miten Cash Out veikkaus?

Veikkauksen Cash Out on mahdollista vain, kun ottelu/kilpailu on alkanut eli cash outia ei voi tehdä ennen ottelun alkua spekulatiivisten asioiden perusteella vaan vasta kun ottelussa/kilpailussa alkaa tapahtua sattumanvaraisia asioita”, oli Veikkauksen kirjallinen vastaus.

Jätä kommentti