Miksi Veikkaus-sovellus ei toimi?

Veikkauksen sovellusta ei ole enää saatavilla Android-laitteiden yleisestä Google Play -sovelluskaupasta. Google on poistanut Veikkauksen sovelluksen kaupastaan muiden rahapelisovellusten kanssa uuden linjauksensa mukaisesti.

Mistä Veikkaus-sovellus?

Ainut paikka, josta Veikkauksen sovellus on ladattavissa Android-puhelimiin löytyy osoitteesta www.veikkaus.fi/sovellukset. Applen puhelimiin Veikkauksen sovelluksen voi ladata myös AppleStoresta.

Miten ladata Veikkaus-sovellus?

Veikkaussovelluksen voi nyt ladata Android-puhelimiin Google Play -kaupasta. Sovellus on ollut jo aiemmin ladattavissa Applen App Storessa, mutta Android-puhelimiin sovellus on pitänyt ladata Veikkauksen nettisivujen kautta.

Saako alaikäinen pelata rahapelejä?

Suomessa rahapelien yksinoikeus on Veikkauksella. Arpajaislain mukaan Veikkaus tai sen asiamies ei saa antaa alle 18-vuotiaan pelata rahapelejä. Täysi-ikäinen henkilö sen sijaan voi ostaa loton, vetolapun tai raaputusarvan ja antaa sen alaikäiselle.

Miten saan uuden Veikkaus-kortin?

Jos Veikkauskortti on kadonnut tai rikkoutunut, Etuasiakkaan tulee tilata uusi Veikkauskortti tai ottaa yhteys Veikkauksen asiakaspalveluun kortin mitätöimiseksi.

Mihin veikkaus rahat menevät?

Suomessa Veikkauksen peleihin hävityistä rahoista tuetaan muun muassa urheilua, liikuntaa, taidetta, tiedettä, nuorisotyötä, hevosurheilua sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjä. HS:n kokoamasta laskurista voi tarkastella, kuinka paljon rahaa eri kohteisiin jaettiin Veikkauksen tuotoista vuonna 2019.

Millä raaputtaa arpa?

– Parhaiten saa raaputettua viiden sentin kolikolla. Se taitaa olla sopivan ohut siihen hommaan. Veikkauksen tiedottaja Miikka Kimari kertoo, että lähes koko maailman raaputusarvat painetaan Englannissa ja Kanadassa. – Näihin käytettävä painotekniikka on vaativaa ja erityistä, ettei sitä ei löydy Suomesta.

Miten rekisteröityä Veikkauksen Etuasiakkaaksi?

Etuasiakkaaksi voi rekisteröityä 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on virallinen suomalainen henkilötunnus. Etuasiakkaaksi rekisteröityminen edellyttää henkilöllisyyden todentamista Veikkauksen hyväksymän sähköisen tunnistuspalvelun kautta tai Veikkauksen edellyttämällä henkilöllisyysasiakirjalla.

Voiko Veikkauksen pelejä pelata ilman Veikkauskorttia?

Suomalaisten kansallispeliä lottoa voi vielä pelata ilman veikkauskorttia, mutta esimerkiksi pitkävedon pelaaminen ei onnistu ilman veikkauskorttia. Monissa Veikkauksen peleissä edellytetään jo nyt pakollista tunnistautumista, kertoo Veikkauksen myyntipäällikkö Tapani Kippo.

Mikä on Veikkaus-tv?

VeikkausTV on palvelu Veikkauksen kanta-asiakkaille eli nähdäkseen lähetykset pitää rekisteröityä Veikkauksen asiakkaaksi.

Miten Veikkaus-tili poistetaan?

Moni onkin jo varmasti miettinyt miten lopettaa Veikkauksen pelitilinsä? Sen saa helposti lopetettua soittamalla heidän asiakaspalveluunsa 0800 17284. Muuta keinoa ei ole, eli itse sitä ei voi lopettaa mitään muuta kautta.

Voiko arvan lunastaa alle 18-vuotias?

Veikkaus ei myy tuotteitaan alle 18-vuotiaille, mutta kuka tahansa täysi-ikäinen voi ostaa lapselle loton, pitkävedon tai Ässä-arvan. Lapsi saa lunastaa voittonsa itse.

Miten veikkaus ilmoittaa voitosta?

Veikkauksen pelisivulla voitosta ilmoitetaan samalla tavalla, oli kyseessä sitten viiden tai viiden miljoonan euron voitto. – Voittajalla oikein osuneet numerot näkyvät keltaisina palloina, joten seitsemän oikein näyttää varmasti hienolta riviltä.

Jätä kommentti