Milloin Eurojackpot tuli Suomeen?

Eurojackpotin ensimmäinen arvonta suoritettiin 23. maaliskuuta 2012.

Mikä on järjestelmä eurojackpot?

Järjestelmäpelaamisella tarkoitetaan usean rivin pelaamista yhteen ruudukkoon. Peli sisältää kaikki ne yksittäisrivit, jotka valituista numeroista voidaan muo- dostaa.

Millä numeroilla on voitettu Eurojackpot?

Veikkauksen toimittamasta tilastosta selviää, että 163 pelatun Eurojackpot-kierroksen aikana täysosumariveissä esiintyy useimmiten numerot 18 ja 25. Kumpikin on esiintynyt täysosumariveissä peräti 23 kertaa. Niiden perässä ovat numerot 9, 10, 32 ja 33 (kukin esiintynyt 22 kertaa).

Miten pelata Eurojackpottia?

Eurojackpotin pelaaminen on melko yksinkertaista. Pelaajan tulee valita viisi numeroa 1 ja 50 välillä ja lisäksi kaksi lisänumeroa (joita myös Euro-numeroiksi kutsutaan) lukujen 1 ja 8 väliltä. Eurojackpotissa arvotaan 7 numeroa ja mikäli pelaaja onnistuu arvaamaan kaikki nämä seitsemän oikein, hän voittaa.

Mihin meni eurojackpot voitot?

Päävoitto meni Tanskaan. 5+1-tuloksia oli kahdeksan kappaletta, joilla saa noin 2 985 000 euroa. Näistä voitoista kuusi osui Saksaan, yksi Norjaan ja yksi Unkariin. 5+0-tuloksia oli 18 kappaletta, ja voitto-osuus on reilut 128 500 euroa.

Mikä on Eurojackpot järjestelmä?

Järjestelmäpelaamisella tarkoitetaan usean rivin pelaamista yhteen ruudukkoon. Peli sisältää kaikki ne yksittäisrivit, jotka valituista numeroista voidaan muo- dostaa.

Miten Eurojackpot Jokeri tarkistetaan?

Löydät Eurojackpot tulokset, arvonnan tiedot sekä aiemmin arvotut ja usein pelatut numerot tältä sivulta.

Kaikki Eurojackpot loton voittoluokat:

Oikeita päänumeroitaOikeita TähtinumeroitaVoiton suuruus
2 oikein2 oikeinnoin 25 €
3 oikein1 oikeinnoin 20 €
3 oikein0 oikeinnoin 17 €
1 oikein2 oikeinnoin 12 €

Mihin aikaan tiistain eurojackpot arvotaan?

Eurojackpot-arvonnat suoritetaan tiistai– ja perjantai-iltaisin Helsingissä noin klo 21.00 Itä-Euroopan aikaa. Voittonumerot näytetään välittömästi arvonnan jälkeen Tulokset -sivulla.

Tuleeko Eurojackpot tv?

Eurojackpot arvonta

Eurojackpot tulokset julkistetaan joka perjantai kello 22:00 ja arvontaa voi katsoa suorana lähetyksenä internetistä. Välittömästi arvonnan jälkeen Eurojackpot tulokset löytyvät niin Veikkauksen kotisivuilta kuin Teksti-TV:ltä.

Missä maissa on Eurojackpot?

Suomen lisäksi Eurojackpot-lottoon voi osallistua Saksassa, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Sloveniassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Puolassa, Tšekissä, Unkarissa ja Slovakiassa. Suomessa loton tuotto käytetään suomalaisten edunsaajien hyväksi.

Missä maassa Eurojackpot arvotaan?

Osallistuvat maat

MaaLiittymispäivä
Tanska23. maaliskuuta 2012
Viro23. maaliskuuta 2012
Suomi23. maaliskuuta 2012
Saksa23. maaliskuuta 2012

Pitääkö Eurojackpotista maksaa veroja?

Eurojackpot-voitosta ei tarvitse maksaa erikseen veroa. Verot on summasta jo maksettu. Isoista voitoista Veikkaus kuitenkin antaa verottajalle verotustodistuksen.

Mikä mahdollisuus voittaa Eurojackpot?

Voittotodennäköisyys. Voiton kokonaisvaltainen todennäköisyys Eurojackpot-pelissä on noin 1/32. *Keskimääräiset voittosummat on laskettu tuloksista aikavälillä 4.9.2021 – 2.9.2022.

Jätä kommentti