Milloin Eurojackpot uudistuu?

Eurojackpot uudistui 10. lokakuuta 2014, jolloin mukaan tulivat uusina maina Tšekki ja Unkari. Samalla arvottavien tähtinumeroiden määrä kasvoi kahdeksasta kymmeneen, jolloin päävoiton todennäköisyys oli 1:95 344 200. Myös suurten megapottien määrä lisääntyi.

Kuka omistaa Eurojackpot?

Eurojackpot on lotto, joka toimii 18 Euroopan maassa. Viikoittainen päävoitto on 10–120 miljoonaa euroa. Yksi lottorivi maksaa Suomessa kaksi euroa. Arvonta suoritetaan tiistai- ja perjantai-iltaisin Helsingissä.

Luettelo Suomeen tulleista päävoitoista.

VoittosummaKierrosVoittaja
29,5 M€04/2013Seinäjoki

Mistä voi katsoa eurojackpot?

Eurojackpot arvonta

Eurojackpot tulokset julkistetaan joka perjantai kello 22:00 ja arvontaa voi katsoa suorana lähetyksenä internetistä. Välittömästi arvonnan jälkeen Eurojackpot tulokset löytyvät niin Veikkauksen kotisivuilta kuin Teksti-TV:ltä.

Mikä mahdollisuus voittaa eurojackpot?

Voittotodennäköisyys. Voiton kokonaisvaltainen todennäköisyys Eurojackpot-pelissä on noin 1/32. *Keskimääräiset voittosummat on laskettu tuloksista aikavälillä 10.9.2021 – 9.9.2022.

Mitä on Eurojackpot?

Eurojackpot on kansainvälinen jättipottipeli, jonka päävoitot vaihtelevat 10 ja 120 miljoonan euron välillä. Pelin idea on simppeli: valitset viisi päänumeroa väliltä 1-50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1-12. Eurojackpot arvonta järjestetään joka tiistai ja perjantai.

Miten eurojackpot maksetaan?

Voitot 250 euroon saakka fyysisillä lipuilla maksetaan käteisenä, 250 – 1 000 euron voitot voidaan maksaa joko käteisenä tai pankkisiirtona. 1 000 – 5 000 euron voitot maksetaan vain pankkisiirtona.

Mihin meni viimeinen Eurojackpot?

Voitto meni Saksaan, jossa 5+2-tuloksella voittaja sai 110,2 miljoonan euron potin. – Onnittelut Saksaan, vaikka olisihan tuo melkoisen iso säkillinen rahaa myös tänne koti-Suomeen kelvannut, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa rahapelimonopolin tiedotteessa.

Millä kanavalla eurojackpot?

Eurojackpot arvonta

Eurojackpot tulokset julkistetaan joka perjantai kello 22:00 ja arvontaa voi katsoa suorana lähetyksenä internetistä. Välittömästi arvonnan jälkeen Eurojackpot tulokset löytyvät niin Veikkauksen kotisivuilta kuin Teksti-TV:ltä.

Mihin meni Eurojackpot-voitto tällä viikolla?

Päävoitto meni Tanskaan. 5+1-tuloksia oli kahdeksan kappaletta, joilla saa noin 2 985 000 euroa. Näistä voitoista kuusi osui Saksaan, yksi Norjaan ja yksi Unkariin.

Milloin EuroJackpot-tulokset tulee?

EuroJackpotin Tulokset

EuroJackpot-voittonumerot arvotaan joka perjantai Helsingissä. Arvonta tapahtuu noin klo 21 paikallista aikaa. Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä.

Jätä kommentti