Mitä hyötyä on Veikkaus kortista?

Veikkaus-kortti ei ole maksukortti, vaan pelit maksetaan käteisellä tai debit-kortilla. Uutta Veikkaus-korttia odotellessa voit käyttää Veikkaus-sovelluksesta löytyvää mobiilikorttia.

Voiko Veikkaus kortilla maksaa?

Veikkauskortti ei ole maksukortti, vaan pelit maksetaan käteisellä tai debit-kortilla. Uutta Veikkauskorttia odotellessa voit käyttää Veikkaus-sovelluksesta löytyvää mobiilikorttia.

Miten Veikkauksen peleihin Tunnistaudutaan?

Tunnistautuminen tarkoittaa, että ennen pelaamista peliautomaateilla tai kuponkipeliä jättäessäsi kerrot olevasi Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas ja osoitat sen esimerkiksi Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen mobiilisovelluksella.

Miten käytän Veikkauskorttia?

Veikkaus-kortti ei ole maksukortti, vaan pelit maksetaan käteisellä tai debit-kortilla. Uutta Veikkaus-korttia odotellessa voit käyttää Veikkaus-sovelluksesta löytyvää mobiilikorttia.

Mitä tekee Veikkaus-kortilla?

Veikkauskortilla saat voitot talteen kuponkipeleissä (pl. Toto-pelit) ja lunastat alennus- ja ilmaisetuja lukuisista etukohteista. Tilaa tarvittaessa uusi Veikkauskortti tästä. Veikkauskortilla saat pelipäivät talteen myös käteisellä tai pankkikortilla maksetuista automaattipeleistä.

Miten voi liittyä Veikkauksen Etuasiakkaaksi?

Miten liityn Etuasiakkaaksi? Näppärimmin liityt Etuasiakkaaksi sivun yläreunasta löytyvästä Rekisteröidy-painikkeesta veikkaus.fi:ssä tai omasta sovelluskaupastasi löytyvässä Veikkaus-sovelluksessa. Rekisteröitymiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

Miten Veikkauksen Etuasiakkaaksi?

Miten liityn Etuasiakkaaksi? Näppärimmin liityt Etuasiakkaaksi sivun yläreunasta löytyvästä Rekisteröidy-painikkeesta veikkaus.fi:ssä tai omasta sovelluskaupastasi löytyvässä Veikkaus-sovelluksessa. Rekisteröitymiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Etuasiakkuutesi on voimassa toistaiseksi.

Miten saan veikkaus-kortin?

Veikkaus-kortti postitetaan automaattisesti kaikille Etuasiakkaille heti rekisteröitymisen jälkeen. Jos Veikkaus-korttisi on kadonnut tai vioittunut, voit tilata uuden osoitteessa veikkaus.fi/veikkauskortti tai Pelaamoissa, Feel Vegaseissa ja Helsingin tai Tampereen kasinoillamme tai asiakaspalvelussamme.

Miten Veikkauksen Etuasiakkaaksi voi rekisteröityä?

Etuasiakkaaksi voi rekisteröityä 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on virallinen suomalainen henkilötunnus. Etuasiakkaaksi rekisteröityminen edellyttää henkilöllisyyden todentamista Veikkauksen hyväksymän sähköisen tunnistuspalvelun kautta tai Veikkauksen edellyttämällä henkilöllisyysasiakirjalla.

Missä voi rekisteröityä Veikkauksen Etuasiakkaaksi?

Näppärimmin liityt Etuasiakkaaksi sivun yläreunasta löytyvästä Rekisteröidy-painikkeesta veikkaus.fi:ssä tai omasta sovelluskaupastasi löytyvässä Veikkaus-sovelluksessa. Rekisteröitymiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Etuasiakkuutesi on voimassa toistaiseksi.

Jätä kommentti