Onko Veikkaus-kortti pakollinen?

Kaikkien peliautomaattien sekä Pitkävedon pelaaminen myyntipaikoissa edellyttää tunnistautumista Etuasiakkaaksi. Vuoden 2022 lopulla kaikkien kuponkipelien, kuten Loton, pelaaminen edellyttää tunnistautumista. Tavoitteenamme on, että kaikki pelaaminen on tunnistautunutta vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tuleeko Veikkaus-kortti automaattisesti?

Veikkauskortti postitetaan automaattisesti kaikille Etuasiakkaille heti rekisteröitymisen jälkeen. Jos Veikkaus-korttisi on kadonnut tai vioittunut, voit tilata uuden osoitteessa veikkaus.fi/veikkauskortti tai Pelaamoissa, Feel Vegaseissa ja Helsingin tai Tampereen kasinoillamme tai asiakaspalvelussamme.

Millä voi tunnistautua Veikkaus?

Peliautomaateilla voit tunnistautua Veikkaus-kortillasi, Etuasiakkuuteen liitetyllä maksukortilla tai puhelimella. Peliautomaateilla voit tunnistautua Veikkaus-kortillasi, Etuasiakkuuteen liitetyllä maksukortilla tai puhelimella.

Miten Tunnistaudun Peliautomaatilla?

Puhelimen lisäksi tunnistautumisen voi tehdä joko Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen etuasiakkuuteen yhdistetyllä maksukortilla. – Jos asiakas kokee pelaamisen ongelmalliseksi, hänellä on esimerkiksi mahdollisuus tämän uudistuksen myötä estää itseltään automaattipelaaminen kokonaan.

Voiko pelikoneita pelata ilman Veikkaus korttia?

Jatkossa Veikkauksen peliautomaatteja ei voi pelata ilman tunnistautumista. Muutos astuu voimaan tiistaina kello 11. Päätöksellä on tarkoitus ehkäistä peliongelmia ja alaikäisenä rahapeliautomaattien pelaamista.

Miten tunnistautua veikkaus?

Muista tunnistautua, kun pelaat Veikkauksen pelejä!

Tunnistautuminen tarkoittaa, että ennen pelaamista peliautomaateilla tai kuponkipeliä jättäessäsi kerrot olevasi Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas ja osoitat sen esimerkiksi Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen mobiilisovelluksella.

Voiko Veikkauksen pelejä pelata ilman Veikkaus korttia?

Tunnistautuminen etenee vaiheittain

Kaikkien peliautomaattien sekä Pitkävedon pelaaminen myyntipaikoissa edellyttää tunnistautumista Etuasiakkaaksi. Vuoden 2022 lopulla kaikkien kuponkipelien, kuten Loton, pelaaminen edellyttää tunnistautumista.

Mitä tarkoittaa Veikkauksen tunnistautuminen?

Tunnistautuminen tarkoittaa, että ennen pelaamista peliautomaateilla tai kuponkipeliä jättäessäsi kerrot olevasi Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas ja osoitat sen esimerkiksi Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen mobiilisovelluksella.

Millä muilla tavoilla kuin Veikkaus kortilla asiakas voi tunnistautua myyntipaikassa?

Tunnistautuminen kuponkipelejä pelatessa

Veikkauskortin lisäksi voit tunnistautua myyntipaikoissa kuponkipelejä* pelatessasi myös seuraavilla tavoilla: Ajokortilla. Kela-kortilla. Henkilökortilla.

Jätä kommentti