Onko Veikkaus-tv selostus?

Veikkaustv:ssä ottelut selostetaan englanniksi. Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut ovat katsottavissa myös Veikkaustv:stä, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. Otteluissa on englanninkielinen selostus. Lähetysten katsominen edellyttää rekisteröitymistä Veikkauksen etuasiakkaaksi.

Mistä näkee Veikkauksen kotiutukset?

Näin voit tarkastaa Lotto ja Keno-tulokset:

Viralliset tulokset ovat saatavilla Veikkauksen sivuilla, teksti-tv:ssä (sivu 470) tai suorasta lähetyksestä. Klikkaa etusivulla olevaa Lotto & Arvontapelit-linkkiä.

Paljonko maksaa Ässäarpa?

Ässäarpa. Arvan hinta on 4 €. Voiton todennäköisyys on 28,89 %.

Onko Veikkaus-kortti henkilökohtainen?

Veikkauskortti on Veikkauksen Etuasiakkaalle myöntämä henkilökohtainen asiakaskortti, jolla Etuasiakas voi osoittaa olevansa Etuasiakas.

Mihin Veikkauksen rahat menevät?

Veikkaus Oy:n tuotot jaetaan urheilun ja liikuntakasvatuksen, tieteen, taiteen, nuorisotyön, terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin sekä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen budjetin kautta tiettyjen prosenttiosuuksien mukaan. Veikkaus Oy:llä on yksinoikeus rahapeleihin Manner-Suomessa.

Saako Veikkauksen työntekijät Lotota?

Jo laki sanoo, että alle 18-vuotiaat henkilöt eivät saa lotota. Heitä on Suomessa noin 1 080 000. Tämän lisäksi Veikkaus on kieltänyt pelijärjestelmänsä teknisen toimittajayrityksen henkilöstöltä loton pelaamisen turvallisuussyistä.

Voiko Veikkauksen maksaa luottokortilla?

Tällä hetkellä uhkapelit on ainoa tuoteryhmä, johon luottokorttia ei voi käyttää. Tämäkin Suomen lain sanelema sääntö pätee vain suomalaisiin vedonlyönti- ja arpapeliyhtiöihin, joten ulkomaisten yritysten vetoja voi internetissä pelata velaksi.

Miten voi voittaa Veikkauksen jackpot?

Jackpotin voi voittaa millä tahansa kierroksella pelatessa. Panoksen suuruus vaikuttaa voiton todennäköisyyteen. Pelissä ei tarvitse saada tiettyä voittoyhdistelmää, vaan jackpotin voitot arvotaan satunnaisesti.

Mikä on Veikkauksen palautusprosentti?

Fyysisten kolikkopelien RTP:t ovat yleensä 88-92 prosentin välillä, kun taas esimerkiksi Lotto tipahtaa niinkin matalaksi alle 40 %. Veikkauksen palautusprosentti Kenolle taas on 55 %.

Onko kukaan voittanut Veikkauksen nettipeleissä?

nettipelaaja sai Gladiator Jackpot -pelin bonuspelissä yhdeksän kultaista kypärää, joka laukaisee pelin progressiivisen jackpotin. Näin pelaaja voitti jackpotista 1 000 000 €. Voitto tuli 5€ panoksella. Edellinen Gladiator Jackpot voitettiin 31.03.2021 Mikkelissä, tuolloin jackpotin voittosumma oli 707 736 €.

Onko Veikkaus monopoli?

Homma on jo lähtenyt lapasesta: Veikkauksella on yhä muodollisesti monopoliasema Suomen rahapelimarkkinoilla, mutta ei enää käytännössä. Tämä tosiasia on kaiken keskiössä, kun eduskunta pui lähiaikoina arpajaislakiin esitettyjä muutoksia.

Millä arvalla voittaa?

Casino

VoittosummaKplTodennäköisyys
20000050,0003 %
5000400,0020 %
5008000,0400 %
20010000,0500 %

Mitä tekee Veikkaus kortilla?

Veikkauskortilla voi tunnistautua Etuasiakkaaksi myyntipaikoissa tai pelisaleissa tiettyjen pelien pelaamisen yhteydessä sekä lunastaa etuja ja käyttää Veikkauksen Etuasiakkaille suunnattuja tiettyjä palveluita.

Jätä kommentti