Parhaat vedonlyöntitarjoukset

Vedonlyöntisivustot panostavat nykyään monenlaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin, joilla pelaajille pyritään tarjoamaan parempi pelikokemus, sekä mahdollisuus kovempiin voittoihin. Veikkausvedot.com kasaa kaikki vedonlyöntisivustojen tarjoukset saman osoitteen alle, jotta Sinä voisit valita niistä mielenkiintoisimmat. Vedonlyöntitarjoukset koskevat lähes aina sekä uusia, että vanhoja pelaajia. Vedonlyönti tarjouksiin kuuluu niin riskittömiä vetoja, talletusbonuksia kuin reilusti korotettuja kertoimia.

Kaikki Tarjoukset!

Parhaat tarjoukset – Miksi niitä tarjotaan?

 

Uusi vedonlyöjä saattaa aluksi miettiä, miksi vedonlyöntisivusto tarjoaa ilmaista pelirahaa tai muunlaisia tarjouksia. Ne saattavat jopa tuntua huijauksilta, koska miksi joku haluaisi antaa pois ilmaista rahaa? Kyse on vedonlyöntiyhtiöille kuitenkin vain markkinoinnista ja esimerkiksi ilmaisvedoilla halutaan yhtiön sivustolle uusia asiakkaita, siksi ne tarjoavat usein todella hyviä bonuksia uusille asiakkailleen.

 

Tervetuliaisbonuksien lisäksi vedonlyöntisivustot tarjoavat myös vanhoille asiakkailleen erilaisia bonuksia kiitoksena siitä, että he ovat pysyneet yhtiön asiakkaina. Yleisimmin vanhoille asiakkaille tarjotaan 5-10 euron ilmaisvetoja, joita ei tarvitse kierrättää. Jos olet aktiivinen pelaaja, niin myös vedonlyöntisivustot mitä todennäköisemmin palkitsevat sinua useammin tarjouksilla.  Usein juuri Suomalaisia kiinnostavien tapahtumien aikaan ,kuten jääkiekon MM-kisojen, vedonlyöntisivustot antavat korotettuja kertoimia esimerkiksi Suomen voitolle. Nämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä poikkeuksetta kyseessä on niin sanottu markkinatoppi kerroin. Tämä tarkoittaa, että et löydä mistään muualta suurempaa kerrointa joukkueen voitolle.

 

Muita tarjouksia

 

Vedonlyöntibonusten lisäksi vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen myös erilaisia kilpailuja. Luonnollisesti niissäkin lyödään vetoa, jotta palkinnon voi voittaa, mutta voitat niissä myös muutakin kuin rahaa. Esimerkkinä Unibet tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuksia voittaa illanviettoja tunnetujen suomalaisten julkkisten kanssa, jossa pääset katsomaan erilaisia urheilutapahtumia. Suosituimpia Unibetin järjestämiä illanviettoja ovat heidän omassa ”Mancavessa” järjestettävät illat, sekä Unibetin omassa aitiossa HIFK kotihallissa. Monilla sivustoilla on myös tarjolla kilpailuja, joissa voit voittaa matkan johonkin suureen urheilutapahtumaan, kuten vaikka amerikkalaisen jalkapallon Super Bowliin.

Vedonlyöntitarjoukset – Hyödyllisiä vedonlyöjälle

 

Pelitiliä vedonlyöntisivustolle tehtäessä, kannattaa yhtiön tarjoamat bonukset ja tarjoukset käyttää aina ehdottomasti hyväkseen. Bonuksien kierrätysehdot voivat tuntua aluksi todella vaikeilta ja aikaa vieviltä, mutta hyöty pelaajille niissä on joka kerta suuri.

 

Suurissa osissa bonuksista saat ne aina käyttöösi vaikka kohteesi, johon olet panostanut bonuksen, ei osuisikaan. Muista kuitenkin aina lukea kierrätysehdot huolellisesti läpi, jotta saat bonuksella voitetut rahat tilillesi. Kierrätykselle on aina jokin aikaraja ja jos et tee sitä annetussa ajassa, menetät vedonlyöntibonuksesi.

 

Esimerkki hyvästä vedonlyöntitarjouksesta

 

  • Pelaajan ei tarvitse tallettaa/lyödä vetoa suuria summia päästäkseen käsiksi tarjoukseen
  • Jos kyseessä on vedonlyöntibonus, kierrätysehdot ovat mahdollisimman huokeat
  • Palkinto on houkutteleva ja sen eteen jaksaa panostaa
  • Sivusto on luotettava. Mitä suuremmasta yhtiöstä on kyse, sitä turvallisempaa kilpailuun on osallistua tai vastaavasti bonus on lunastaa.