Parhaat vedonlyöntisivustot

 

Vedonlyönnissä on tärkeää löytää aina parhaat vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat laajan kattauksen eri kohteita sekä laadukkaita bonuksia ja tarjouksia. Haluamme auttaa lukijoitamme löytämään itselleen sopivan pelialustan ja arvostelemme sivustollamme maailman johtavia ja myös uusia vedonlyöntiyhtiöitä.

Unibet
10€ ilmaisveto + 200€ pokeribonus
Lue arvosteluAvaa pelitili!
Karamba
10€ ilmaisveto + 77% voittoboosti!
Lue arvosteluAvaa pelitili!
Yobetit
10€ ilmaisveto + 100% bonus meiltä!
Lue arvosteluAvaa pelitili!
Goliath
10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta!
Lue arvosteluAvaa pelitili!
Mobilebet
Markkinoiden kovimpiin kuuluva 200% bonus!
Lue arvosteluAvaa pelitili!

Vedonlyöntisivustot – Pelitilin avaaminen

 

Jotta pääset käsiksi vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan, sinun tulee rekisteröidä itsellesi täysin ilmainen pelitili haluamallesi vedonlyöntisivustolle. Jos et tiedä mille sivustolle haluat pelitilin avata, voit lukea arvosteluja erilaisista sivuista tämän sivun alussa olleista vaihtoehdoista. Kaikki meidän sivuiltamme löytyvät vedonlyöntiyhtiöt ovat täysin turvallisia.

 

Ilmaisen pelitilin avaaminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista. Menet vain valitsemasi sivuston pääsivulta kohtaan ’avaa pelitili’ ja pääset täyttämään tarvittavat henkilökohtaiset tiedot. Muista täyttää kysytyt tiedot aina oikein, sillä mikäli haluat kotiuttaa voittamiasi rahoja, et voi näin tehdä mikäli tietosi ovat virheelliset.

 

Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja hyväksynyt sivuston käyttöehdot tulee sinun vielä vahvistaa sähköpostisi. Valitsemasi vedonlyöntiyhtiö lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiin. Kun olet vahvistanut sähköpostisi, ohjataan sinut takaisin sivustolle ja voit tämän jälkeen tallettaa rahaa pelitilillesi ja aloittaa voitollisen vedonlyönnin.

Millainen on paras vedonlyöntiyhtiö?

 

Ei ole olemassa yhtä ainoaa parasta vedonlyöntisivustoa. Jollain sivustolla voi olla korkeimmat kertoimet tiettyyn lajiin, kun taas toinen voi tarjota parhaan mahdollisen vedonlyöntibonuksen. Myös live-vedonlyönti on nykyään todella isossa osassa vedonlyöntiä, joka saattaa hyvinkin vaikuttaa sivuston valintaan. Tärkein asia suurelle osalle vedonlyöjistä on kuitenkin mahdollisimman laaja laji- ja kohdevalikoima. Veikkaussivut, joilla on suurin valikoima, saa yleensä myös suurimman asiakaskunnan.

 

Yllä mainituista syistä onkin erittäin viisasta tallettaa rahaa useammalle vedonlyöntisivustolle. Näin ollen voit lyödä esimerkiksi live-vetoja sille parhaat edellytykset antavalla sivustolla ja samaan aikaan voit lyödä samoihin otteluihin vedot ennen matsien alkamista sivulla, jossa kertoimet ovat korkeimmat.

 

Esimerkki hyvästä vedonlyöntisivustosta

 

  • Kertoimet ovat markkinoiden kärkitasoa ja palautusprosentti korkea
  • Sivuston selkeä ulkoasu ja toimivuus. Suomenkielinen sivu ja asiakaspalvelu on iso plussa.
  • Laaja kattaus kohteita mahdollisimman moneen eri lajiin, etenkin isoimpiin, kuten esimerkiksi Jalkapalloon, jääkiekkoon ja tennikseen
  • Toimiva live-vedonlyönti
  • Sivusto toimii moitteetta sekä tietokoneella, että mobiililaitteilla, kuten kännykällä ja tabletilla
  • Luotettavasti toimivat rahansiirtopalvelut(luottokortti sekä nettipankin tilisiirto-mahdollisuus)

 

Suomenkieliset palvelut vedonlyöntisivustoilla

 

Eurooppalaiset suurimmat ja tunnetuimmat vedonlyöntisvustot tarjoavat nykypäivänä palvelunsa laadukkaasti suomenkielellä ja asiointi sivustoilla on todella helppoa kotimaan kielellä.

 

Asiakaspalvelua on tarjolla suomeksi monella eri tavalla ja kätevin tapa saada nopeaa asiakaspalvelua on useimman sivuston tarjoama livechat-palvelu, jossa useimmiten saat palvelua suomenkielellä. Muita tarjolla olevia palveluita ovat sähköposti tai voit soittaa sivuilta löytyvään asiakaspalvelun puhelinnumeroon.

 

Vähemmän tunnetut ja eivät välttämättä niin turvalliset sivustot ovat sellaisia, jossa on selkeästi käytetty jotain kielienkääntämisohjelmaa ja kirjoitusvirheitä näkyy sivustolla joka paikassa. Tällaisilla sivustoilla suomeksi asioimista tulee välttää.

 

Rahojen tallettaminen & kotiuttaminen

 

On todella tärkeää vedonlyöntisivua valittaessa, että rahansiirtopalvelut toimivat moitteettomasti. Rahojen tallettamisen sekä kotiuttamisen tulee toimia nopeasti ja vaivattomasti tunnetuilla rahansiirtometodeilla joihin kuuluvat luottokorttisiirrot sekä verkkopankin kautta tehtävät talletukset. On myös tärkeää, että vedonlyöntiyhtiö tarjoaa muitakin vaihtoehtoisia rahansiirtomenetelmiä, kuten esimerksiksi Skrill ja Neteller-palvelut.

 

Vedonlyöntibonukset

 

Sivustojen tarjoamat vedonlyöntibonukset uusille ja vanhoille asiakkaille ovat todelal isossa osassa, kun puhutaan hyvästä vedonlyöntisivustosta. Parhaimmillaan sinulle tarjotaan täysin ilmaista pelirahaa ilman, että sinun tarvitsee kierrättää bonustasi ollenkaan.

 

Sivustot tarjoavat myös todella paljon erilaisia tarjouksia ja kilpailuja, joista voit voittaa mehukkaita palkintoja, kuten esimerkiksi NHL-matkan, jonkun tunnetun ex-jääkiekkoilijan kanssa.

 

Voit lukea lisää markkinoiden parhaista vedonlyöntibonuksista ja niihin liittyvistä asioista ja ehdoista vedonlyöntibonukset -sivultamme.

 

Livevedonlyönti & livelähetykset

 

Livevedonlyönti on kokoajan kasvava vedonlyöntimuoto ja vedonlyöntisivustot panostavat kokoajan enemmän ja enemmän kyseiseen palveluun. Live-vedonlyöjät etsivät jatkuvasti uusia lajeja ja kohteita, joista lyödä vetoa ja on äärimmäisen tärkeää yhtiölle, että se puoli on kunnossa. Ainoana vaatimuksena livelähetyksien katsomiselle on usein se, että sinulla pitää olla talletettuna pelitilillesi rahaa.

 

Live-vedonlyöntiä helpottamaan vedonlyöntisivustot ovat alkaneet striimata eri lajeja ja otteluita ilmaiseksi sivustoillaan ja näin ollen livevetojen tekeminen on huomattavasti helpompaa, koska voit tehdä sen samalla sivulla, eikä sinun tarvitse vaihtaa sivua pois ruudulta katsoaksesi ottelua.

 

Tunnetuista vedonlyöntiyhtiöistä Unibet sekä NordicBet tarjoavat laadukkaita striimauspalveluita asiakkailleen useaan eri lajiin. Näiden kahden lisäksi on myös muita sivustoja, jotka näyttävät otteluita eri lajeista. Lajivalikoimaan kuuluvat mm. jalkapallo, jääkiekko sekä tennis. Nämä kolme ovat suomalaisten yleisimmät live-vedonlyöntilajit.

Kohteet ja kertoimet

 

Vedonlyöntisivustoa valittaessa on tärkeää, että sivusto tarjoaa laajan kattauksen kohteita useisiin eri lajeihin. Suomalaiset tykkäävät lyödä vetoa suosituista lajeista, kuten jalkapallo, jääkiekko ja tennis. Myös suuret urheilutapahtumat, kuten jalkapallon arvokisat, jääkiekon MM-kisat sekä eri yleisurheilussa järjestettävät kilpailut ovat todella tärkeitä Suomessa. Vedonlyöjät tykkäävät lyödä rahojaan välillä hieman eksoottisempiin kohteisiin ja esimerkiksi kokoajan kasvavaan e-urheilun vedonlyöntitarjontaan kannattaa ehdottomasti tutusta. Nykyään suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoavat e-sports-vihjeitä sivuillaan.

 

Live-vedonlyönti on myös kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana hurjasti ja on todella tärkeää, että sivusto tarjoaa laajan kattauksen lajeja, joista lyödä livenä vetoa. Muutamat sivustot tarjoavat myös live-striimejä otteluista, jotta live-vedonlyönti olisi pelaajalle helpompaa.

 

Ei ole yhtä tiettyä sivustoa, joka tarjoaa jokaiseen lajiin markkinoiden parhaat kertoimet. Joltain sivulta saatat löytää parhaat kertoimet jalkapalloon, mutta taas sama sivusto ei välttämättä tarjoakaan isoimpia kertoimia esimerkiksi jääkiekkoon. Kuten aiemmin mainitsimme, on suositeltavaa tallettaa rahaa usealle eri vedonlyöntiyhtiölle, jotta pääset lyömään vedot sisään korkeimmalla mahdollisella kertoimella.

Palautusprosentti ja kertoimet

 

Palautusprosentti lasketaan suoraan sivuston kertoimien avulla. Palautusprosentti määrittelee, kuinka paljon vedonlyöntiyhtiön kokonaispelivaihdosta jaetaan voittoina takaisin vedonlyöjille.

 

Matemaattinen kaava palautusprosentin laskemiseen 1X2-kohteissa

 

Palautusprosentti = (1/kotivoiton kerroin)*100 + (1/tasapelin kerroin)*100 + (1/vierasvoiton kerroin)*100

 

Esimerkiksi Liiga-ottelun HIFK – Kärpät kertoimet ovat 2,09 Lukolle, 3,8 tasapelille varsinaisen peliajan jälkeen ja 3,3 Tapparalle.

 

Sijoitetaan luvut kaavaan ja saadaan vastaukseksi 104,47.
Kun saadusta luvusta miinustetaan 100, saadaan selville vedonlyöntiyhtiön voittomarginaali joka on tässä tapauksessa 4,47%. Palautusprosentti lasketaan kaavalla: 100% – 4,47% = 95,53%

Esimerkin palautusprosentti on 95,53, joka on erittäin hyvä palautusprosentti. Palautusprosentit alkavat olla jokaisella sivustolla erittäin hyvää luokkaa ja usein nykyään nähdäänkin juuri tämän esimerkin kaltaisia palautusprosentteja. Palautusprosenteissa ja kertoimissa on kuitenkin edelleen myös paljon vaihtelua ja niitä kannattaa ehdottomasti laskea ja seurailla, sillä niiden avulla voidaan saada paljon rahallista hyötyä.

Sivuston ulkoasu ja toimivuus

 

Vedonlyöntisivuston panostavat tänä päivänä erittäin paljon sivuston ulkoasuun ja toimivuuteen. Mikäli sivusto on sekava ja hidas, ei asiakas jaksa viihtyä sivulla pitkään. Värimaailma on toki tärkeää, mutta sitäkin tärkeämpää on sivujen helppokäyttöisyys. Eri palveluihin pitää olla selkeät, isot valikot, jotta niitä ei tarvitse etsiä pitkään. On myös erittäin tärkeää, että sivut ja asiakaspalvelu on tarjolla suomenkielisenä.

 

Vedonlyönti mobiilissa

 

Nykyaikana on yhtälailla tärkeää, että vedonlyöntiyhtiöiden mobiili-sivustot toimivat hyvin ja ovat ulkonäöltään hienot sekä käytettävyydeltään helpot. Yhtiöt panostavat tähän jatkuvasti ja esimerkiksi pelitilin luonti sekä rahansiirrot onnistuvat tänä päivänä helposti mobiilin kautta.

Rahansiirto 

 

Kuten aiemmin mainittua, on äärimmäisen tärkeää, että rahansiirtopalvelut toimivat valitulla vedonlyöntisivustolla moitteettomasti, eikä ongelmia synny missään vaiheessa. Mobiilivedonlyönti on myös kokoajan kasvamassa ja yhtiöt panostavat myös sen puolen rahansiirtoon erittäin vahvasti.

 

Tallettaminen

 

Rahojen tallettaminen on hyvin yksinkertaista ja sen pääset tekemään heti tehtyäsi ilmaisen pelitilin valitsemallesi sivustolle. Sinut ohjataan usein tallettamaan rahaa tilillesi heti tilin luonnin jälkeen. Rahansiirtopalvelut löydät helposti myös pääsivun kautta, sillä useimmat vedonlyöntisivustot ovat hyvin helppokäyttöisiä.

 

Rahan tallettamiseen on usein käytössä monia eri vaihtoehtoja. Yleisimmät ja turvallisimmat vaihtoehdot ovat luottokorttisiirrot sekä perinteiset verkkopankin kautta tehtävät talletuksen. Voit myös halutessasi käyttää esimerkiksi e-lompakoita tai suosittuja Neteller- sekä Skrill-palveluita. Tarjolla on usein myös prepaid talletuksia Paysafecardin kautta. Kaikki edellämainitut menetelmät ovat 100% varmoja ja turvallisia, eikä sinun tarvitse olla huolissasi rahojesi puolesta.

 

Kotiutus

 

Turvallisuussyistä johtuen rahojen kotiutus tulee yleensä suorittaa samalla menetelmällä, kuin tallettaminen. Esimerkiksi jos ole tallettanut rahaa nettipankin kautta, tulee kotiutus tehdä samaa metodia käyttäen. Verkkopankki on myös vaihtoehdoista nopein ja saat rahat tilillesi pankista riippuen hyvinkin nopeasti. Kaikissa muissa menetelmissä joudut maksamaan käsittelymaksun, mutta sen on aina vain muutaman euron, joten suurta tappiota sinulle ei tule.

 

Kuten tallettaminen, niin myös kotiuttaminen on helposti tehtävissä ja pääset usein tekemään tämän samasta paikasta, kuin talletuksenkin.

Asiakaspalvelu

 

Nykyaikana ei enää törmää vedonlyöntisivustoihin, joissa ei olisi minkäänlaista asiakaspalvelua. Suomalaisille pelaajille on todella tärkeää, että sivustolla asioiminen onnistuu suomeksi ja, että palvelua on monenlaisia.

 

Suosituin ja ehdottomasti kätevin asiakaspalvelumuoto on monelta sivustolta jo löytyvä livechat-mahdollisuus, joissa jonotusajat ovat yleensä todella maltilliset ja sinua palvellaan asiantuntevasti ja ystävällisesti. Toki on päiviä ja kellonaikoja, jolloin jonotukseen saattaa mennää useampikin minuutti.

 

Toiseksi paras vaihtoehto asiakaspalvelun saamiselle on sähköpostin käyttö. Useimmiten myös sen kautta saat palvelua suomenkielellä, varsinkin kaikilla suurimmilla ja tunnetuimmilla sivustoilla. Vastausaika ei myöskään sähköpostin kautta ole turhauttavat pitkä, toki riippuen siitä, missä asiassa asiakas haluaa apua.

 

Kolmantena vaihtoehtona voit soittaa sivuilta löytyvään asiakaspalvelunumeroon, mutta sitä kautta saat todella harvoin palvelua suomeksi ja hyvä englanninkielen taito on tällöin tarpeen. Puhelimen kautta saatava asiakaspalvelu on kuitenkin erittäin nopeaa ja saat vastauksen kysymykseesi todella nopeasti.

 

Muista, että aina et välttämättä saa palvelua suomeksi esim. sähköpostin kautta vaikka olit saanut sitä äidinkielelläsi livechatin puolella. Palvelut eivät välttämättä ole myöskään auki 24/7, joten muistaa asioida palveluissa oikeaan aikaan.

Vedonlyöntisivustot – Asiaa verotuksesta

 

Useimmat suomalaislle tutut ja kaikki meidän kautta arvosteltavat vedonlyöntisvustot sijaitsevat ETA-alueella ja omistavat maltalaisen vedonlyöntilisenssin, joten kaikki voittosi ovat täysin verovapaita.

 

Mikäli lyöt vetoa muun kuin ETA-maan lisenssin alaisuudessa olevalla vedonlyöntisivustolla, joudut maksamaan kotiutuksistasi veroja.

Millainen on luotettava vedonlyöntisivusto? 

 

Äärimmäisen tärkeää vedonlyöntiä aloittaessa on löytyy mahdollisimman luotettava sivusto. Kannattaa aina ensin etsiä suomenkielisiä arvostelua esimerkiksi googlen kautta, se auttaa sinua valitsemaan luotettavimman mahdollisen sivuston.

 

Tärkeitä asioita muistaa: 

 

  • Mitä pidempään yhtiö on ollut toiminnassa ja mitä suurempi sen on, sitä varmemmin se on 100% luotettava
  • Kotiutukset näkyvät tililläsi aina ajallaan ja sivusto pitää kiinni kaikista lupauksistaan ja ehdoistaan
  • Suomenkielellä tajolla olevilla sivustoilla ei ole jatkuvia kirjoitusvirheitä ja käytössä ei ole esim. Google Translate-ohjelma
  • Lue aina käyttöehdot mahdollisimman tarkasti läpi, että et joudu huijatuksi

Miksi vedonlyönti kannattaa aloittaa? 

 

Järkevä ja maltillinen vedonlyönti tuo elämään mukavasti lisää jännitystä ja jos olet siinä erittäin hyvä ja käytät aikaa vedonlyönnin opiskeluun ja kaikkeen siihen liittyvään, voit tehdä siitä itsellesi jopa ammatin. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää muistaa, että pelikassan hallinta on todella tärkeää ja ikinä ei kannata pelata yli omien rajojensa. Vedonlyönti koukuttaa helposti ja voi aiheuttaa vakavaa riippuvuutta.

 

Miksi juuri kyseinen vedonlyöntisivusto? 

 

Valitessasi vedonlyöntisivustoa on tärkeää valita sellainen yhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman eri lajeja ja kohteita, sekä laadukkaan live-vedonlyöntitarjonnan. Myös uusille asiakkaille tarjottava bonus on todella tärkeässä roolissa, jotta saat kaiken edun irti vedonlyönnin aloittamisesta.

 

Kuten aiemmin mainittua on suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu todella suuressa roolissa ja kannattaa aluksi ehdottomasti tallettaa rahaa tunnetulle ja suomessa suosioita saavuttaneelle sivustolle.

 

Kolmas tärkeä asia on rahansiirtopalvelut, joiden pitää toimia sivustolla luotettavasti sekä nopeasti, niin tietokoneella, kuin mobiilissa. Meidän sivustollamme arvostellut sivustot ovat tämän suhteen 100% luotettavia.

Vedonlyöntipörssit

 

Vedonlyöntipörssi tarkoitta sellaista sivustoa, jossa voit lyödä vetoa muita pelaajia vastaan ja tämä tuo aivan uuden ulottuvuuden vedonlyöntiin. Maailmalla todella tunnettuja pörssejä ovat Matchbook sekä Betfair, joihinka kannattaa ehdottomasti tutusta, jotta saat vedonlyönti-harrastukseesi lisää väriä.