ATP Cincinnati: Andy Murray – Richard Gasquet| 1,50!

12.08.2019, 21.00;1.50

Kohde sulkeutunut

ATP Cincinnati: Andy Murray – Richard Gasquet| 1,50!

Cincinnatin ATP turnaus tarjoaa maanantaina todella mielenkiintoisen ottelun, kun entinen maailmanlistan ykkönen Andy Murray tekee paluun kaksinpelin pariin sitten Australian avoimien. Illan vastustaja on hyvän vireen viime viikolla saavuttanut ranskalainen Richard Gasquet.

 

Andy Murray on ollut edelliset kaksi vuotta oikeastaan poissa ATP tason kaksinpelistä, muutamaan kokeilua lukuunottamatta. Andy loukkaantui 2017 vuonna ja on joutunut käymään leikkauksissa lonkkansa takia. Nyt Murray kuitenkin kokeilee takaisinpaluuta, mutta valitettavasti vastustaja on tasokas ja Andyn tie nousee pystyyn jo ensimmäisellä kierrokseslla. Skottiässä ei ole hävinnyt kovalla kentällä Gasquetille sitten kauden 2009 ja on voittanut pelaajien kolme edeltävää keskinäistä ottelua kolmessa erässä. Nyt kuitenkin tilanne on täysin eri Murrayn ollessa vielä potilaana, eikä paluu huipulle todennäköisesti Murrayn kohdalla enään onnistu. Gasquetilla oli myös leikkaus tänä vuonna, mutta ranskalainen on pelannut jo kolme kuukautta paluunsa jälkeen. Viime viikolla hän nappasi hyvät voitot Benoit Pairesta ja Kei Nishikorista Montrealissa.

 

Luotamme, että Gasquet aloittaa turnauksen vahvasti ja voittaa helposti Murrayn suoraan kahdessa erässä. Ottelun paras pelikohde n Gasquen voitto 1,50 kertoimella!

 

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.