ATP Newport: Eubanks- Johnson| 1.87!

16.07.2019, 21.00;1.87

Kohde sulkeutunut

ATP Newport: Eubanks- Johnson| 1.87!
ATP kiertue jatkuu Newportissa ja heti ensimmäisellä kierroksella nähdään todella mielenkiintoinen kohtaaminen, kun kaksi todella kovaa syöttöä omaavaa pelaajaa ovat vastakkain. Christopher Eubanks kohtaa kokeneen maanmiehensä Steve Johnsonin.
Turnauksen nurmialusta sopii molemmille pelaajille, mutta varsinkin Eubanks saa lisää mahdollisuuksia nopean alustan takia. Nottinghamin Haastaja turnauksessa Eubanks voitti ensimmäisellä kierroksella Yosuke Watanukin kahdessa erässä 6-1, 7-6(3), mutta putosi toisella kierroksella ruotsalaiselle Mikael Ymerille kolmessa erässä. Eubanks oli mukana myös koko kauden kohokohdan, eli Wimbledonin karsinnassa, mutta putosi toisella karsintakierroksella.
Johnson on turnauksen hallitseva mestari ja on turnauksen viidenneksi sijoitettu. Johnson on alkukaudella pelannut kahdeksan ottelua nurmella ja saldona on 4 voittoa sekä 4 tappiota. Alusta on aina ollut Johnsonille vahvin kaikista, sillä hänen syöttönsä on todella tehokas nurmella.
Eubanksilta puuttuu kokemusta vielä, eikä hallitseva mestari tule päästämään häntä helpolla. Johnson sen sijaan on kokenut nurmipelaaja, jolle on kertynyt ATP- tasolla 55 ottelua voittoprosentilla 56%. Johnson on erittäin vahva syöttäjä, mutta etenkin rystypuolen -ja verkkopelaaminen, tulee aiheuttamaan suuria ongelmia Eubanksille. Mikäli Johnson saa puolustettua Eubanksin vahvan syöttöpelaamisen palloralleihin, tulee Johnson voittamaan ottelun ilman ongelmia.
Ottelun paras pelikohde on Johnson -1,5 erää!

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.