Nyrkkeily: Anthony Joshua – Andy Ruiz Junior ennakko| 1.83!

7.12.2019, 22.00;1.83

Kohde sulkeutunut

Nyrkkeily: Anthony Joshua – Andy Ruiz Junior ennakko| 1.83!

Vuoden odotetuin nyrkkeilyottelu otellaan lauantaina Saudi-Arabiassa kun kehään hyppäävät Anthony Joshuan ja Andy Ruiz Juniori. Viimeisimmässä miesten välisessä ottelussa nähtiin yksi nyrkkeilyhistorian suurimmista yllätyksistä, kun  kesäkuussa tyrmäämällä Joshuan voittanut Ruiz ansaitsi kotiinviemisiksi New Yorkissa käydystä ottelusta  WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvyöt. Heti ottelun päätyttyä Joshua sanoi Ruizille haluavansa uusintaottelun mahdollisimman pian ja muistutti, että mestaruusvöistä kannattaa nauttia sen aikaa kun ne Ruizilla vielä ovat. Uusintaottelu on kerännyt paljon kritiikkiä sijaintinsa vuoksi, sillä Saudi-Arabian Diriyah Areenalla käytävä ottelu ei ollut kummallekkaan mieluisa, mutta raha ratkaisee ja siksi ottelu käydään näin epämääräisissä olosuhteissa.

 

Joshuan aiemmat tilastot kertovat paljon. Mies oli voittanut kaikki 22 ammattilaisotteluaan ennen kesäkuussa käytyä Ruiz ottelua, josta uran ensimmäinen häviö tuli yllätyksenä koko maailmalle. Jälkeenpäin on spekuloitu, että tappio saattoi johtua viime hetken vastustajan muutoksesta, sillä Ruiz sai yllätys mahdollisuuden päästä haastamaan Joshuan, kun hän korvasi alkuperäisen vastustajan Jarrel Millerin.  Joshua ei missään vaiheessa päässyt ottelussa täysin mukaan, vaan Ruiz pudotteli Joshuan useaan otteeseen.

 

Joshua lähtee uusintaotteluun suurena suosikkina, sillä hän on nyt saanut rauhassa valmistautua otteluun ja analysoida vastustajan kaikki taktiikat. Uskomme, että tässä ottelussa nähdään todella varovainen alku, sillä Joshuan ura ottaisi todella kovan kolauksen toisella peräkkäisellä tappiolla Ruizille. Edellinen ottelu päättyi seitsemännessä erässä, mutta tällä kertaa saatetaan nähdä pidempi ottelu. Kummankaan nyrkkeily ei tule enää toiselle yllätyksenä ja molemmissa tiimeissä tiedetään toisen heikkoudet ja vahvuudet hyvin.

 


Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi yli 7,5 erää kertoimella 1,83.

 

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

 

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2.  Saat lisäksi  5 ilmaiskierrosta ja 3 euron ilmaisvedon joka kuukausi seuraavan 6 kuukauden ajan!