Ranskan Avoimet: Djokovic- Zverev | 2.18!

05.06.2019, 15.00;2.18.

Kohde sulkeutunut

Ranskan Avoimet: Djokovic- Zverev | 2.18!

Keskiviikkona hemmotellaan tenniksen ystäviä, kun Ranskan Avoimien puolivälierissä kohtaavat serbialainen Novak Djokovic (ATP 1.) sekä saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 5.)

 

Djokovic pelaa tällä hetkellä todella loistavaa tennistä massakentällä. Djokovic on erittäin monipuolinen, nopea ja taitava pelaaja. Serbialaista voi yrittää pelata ulos monellakin tapaa, mutta kerta toisensa jälkeen vastustajat joutuvat toteamaan, että Djokovicin puolustuspelaaminen on liian laadukasta, ja hän pystyykin jopa kääntämään puolustusasemista pelin hyökkäyskannalle yhdellä lyönnillä.Djokovicin on varsinkin massalla todella vaikeasti ohitettavissa, sillä Serbi pelaa jokaisen pallon aina loppuun saakka ehtien mitä ihmeellisempiin palloihin. Djokovic ei ole hävinnyt vielä Ranskan Avoimissa erääkään, mutta myös vastustajat ovat olleet helpohkoja. Nyt Vastaan asettuva Zverev tulee olemaan ensimmäinen kunnon testi Serbille.

 

Zverev oli alkukaudesta kuin varjo viime kauteen verrattuna. Mies ei saanut millään syöttöään kulkemaan ja peli takkuili. Nyt kuitenkin juuri täydelliseen aikaan Zverev pelaa ehkä jopa elämänsä parhasta tennistä, ja massapelaajana tunnettua Zvereviä tulee jokaisen pelätä tässä kunnossa. Zverevin etuna on nopeat omat syöttövuorot. Zverev pystyy kovalla ykkössyötöllä saamaan nopeita pisteitä ja paljon ässäsyöttöjä. Tähän kun lisätään todella kova ja tarkka kämmenlyönti, niin kuka tahansa pelaaja on pulassa.

 

Zverev paransi otteitaan neljännesvälierissä alkuturnaukseen nähden vielä huomattavasti ja voitti ehkäpä uransa vakuuttavimman esityksen jälkeen Fabio Fogninin erin 3-1.

 

Tottakai Djokovic lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta Zverev voi hyvinkin tehdä ottelusta todella tasaisen. Ottelun paras pelikohde on Zverev +6,5 peliä kertoimella 2,18.