Ranskan Avoimet: Monfils-Daniel | 1.85!

28.05.2019, 19.20;1.85

Kohde sulkeutunut

Ranskan Avoimet: Monfils-Daniel | 1.85!

Ranskan avoimissa on tiistaina mielenkiintoinen ottelu kun  japanilainen Taro Daniel sekä kotiyleisön edessä pelaavan Gael Monfilsin kohtaavat.

 

Daniel ei tällä kaudella ole ollut omalla tasollaan, mutta Genevessä nähtiin jo huomattavasti pirteämpiä otteita, kun japanilainen kukisti hieman puolikuntoisen chileläisen Cristian Garinin erälukemin 2-1 ( 6-2,4-6,6-4). Puolivälierissä Daniel oli aseeton Nicolas Jarry vastaan ja hävisi kahdessa erässä 2-0 6-1,7-5. Kausi on ollut ailahteleva, eikä japanilaisen pelivireen suunta ole allekirjoittaneelle aivan selvillä, vaikka Genevessä nähtiin japanilaisen kauden parasta pelaamista.

 

Ranskalainen Monfils on todellinen show persoona, joka voi parhaana päivänä voittaa kenet tahansa, mutta jos alkaa pelleilemään, niin hävitä aivan pystyyn. Nyt kuitenkin kun kyseessä on Grand Slam ja vielä kotiturnaus, niin Monfils haluaa esittää parastaan.  32- vuotiaalla ranskalaisella on allaan tällä kaudella jo kovalla kentällä pelattu ATP Rotterdamin turnausvoitto. Dubaissa ja Sofiassa turnaukset venyivät aina välieriin saakka, joten vakuuttavaa on Monfilsin pelaaminen kovalla alustalla ollut. Massalla parhaat esitykset nähtiin Madrid Openissa miehen kukistaessa suoraan kahdessa erässä italialaisen Andreas Seppin 2-0 6-3,6-1 sekä Marton Fucsovicsin 2-1 1-6,6-2,6-4. Myös neljännesvälierissä pelattu ottelu Roger Federeriä vastaan venyi kolmeen erään, Fedexin ollessa parempi erin 1-2 0-6,6-4,6-7.

 

Monfils lähtee suurena suosikkina otteluun ja voittaa ottelun nopeasti. Ottelun paras pelikohde on -2,5 erää Monfils kertoimella  @ 1.85.