Ranskan Avoimet: Nishikori- Nadal | 1.91!

04.06.2019, 16.30;1.91

Kohde sulkeutunut

Ranskan Avoimet: Nishikori- Nadal | 1.91!

Tiistaina pelataan Ranskan Avoimissa monta mielenkiintoista ottelua, mutta ehkäpä paras pelikohde tulee ottelusta Nishikori-Nadal. Nishikorille tarjottu +9.5 peliä kertoimella 1.91 on loistava ylikerroin.

 

Nishikorin voitti neljännesvälierissä kotiyleisön edessä pelanneen ranskalaisen Benoit Pairen erin 3-2 6-2, 6-7(8), 6-2, 6-7(8), 7-5. Nishikorilla oli kaksi ottelupalloa neljännessä erässä, mutta Paire onnistui tekemään molemmille kerroilla loistavat palautukset ja viemään ottelun ratkaisevaan erään. Viidennessä erässä Nishikori osoitti jälleen sisukkuutensa, murtamalla Pairen syötön kolmesti seitsemännestä pelistä alkaen. Nishikori hallitsi ottelutapahtumia hakemalla pitkiä palloralleja pelaamalla kaukana takarajalla, mutta Pairen kierteiset pudotuspallot verkolle toivat aika-ajoin suuria ongelmia. Nishikori oli kuitenkin selkeästi aktiivisempi, halliten kentän tapahtumia ja japanilaisen työmoraali palkittiin ansaitusti puolivälierä paikalla.

 

Nadal voitti neljännesvälierä ottelussaan argentiinalaisen Juan Londeron odotetun helposti suoraan kolmessa erässä 6-2, 6-3, 6-3, mutta kuitenkin jo Londero onnistui napsimaan 8 peliä itselleen, joten Nishikori tulee varmasti saamaan vähintään yhtä monta. Nadal dominoi ottelua murtaen argentiinalaisen syötön kuudesti ja jokainen syötönmurto tapahtui viimeistään Londeron kolmannella syöttövuorolla erässä. Londero yritti epätoivoisesti haastaa Nadalia kämmenpelillään ja se johti ainoastaan lyhyempiin pisteisiin, sillä virallisen tilastoseurannan mukaan pelin 158 pisteestä ainoastaan kahdeksassa nähtiin yli kymmenen lyöntiä. Londerolla oli kuitenkin ensimmäisen erän viidennessä pelissä kolme murtopalloa, jotka Nadal onnistui hoitamaan eleettömän helpon näköisesti.

 

Nadal on ollut Raskan Avoimien kuningas jo yli kymmenen vuotta ja haluaa varmasti saada 12 mestaruuden näissä kisoissa.  Nadal on voittanut Nishikorin massalla jokaisessa herrojen kohtaamisessa. Kuitenkin nyt Nishikori on esittänyt todella hyvää tennistä ja voi jopa voittaa yhden erän tässä ottelussa. Jokatapauksessa tiedossa on todella tasainen ottelu, jonka todennäköisimmät erätulokset ovat 6-4,6-3-6-4. Tällöin +9,5 peliä osuisi makoisasti.