Tennis: Lopez- Karlovic | 1.90!

06.06.2019, 16.00;1.90

Kohde sulkeutunut

Tennis: Lopez- Karlovic | 1.90!

Surbiton Haastaja turnauksen neljännesvälieristä löytyy vastakkain kaksi todella kovaa syöttäjää, kun espanjalainen Feliciano Lopez kohtaa kroatialaisen Ivo Karlovicin. Nurmialustalla tullaan näkemään todella nopeita syöttövuoroja, sillä ässäsyöttöjä tulee paljon.

 

Lopez avasi nurmikenttien kautensa tutusti vahvaan tyyliin 2-1 voitolla saksalaisesta Daniel Brandista erin 2-1 (5-7, 6-4, 6-3). Nurmikenttä on aina ollut Lopezin yksi suosikeista, sillä hänellä on todella nopea syöttö ja nurmikentällä se toimii vielä paremmin. Ensimmäisen kierroksen ottelussa Lopez hävisi vain kertaalleen oman syöttönsä myös loistavasti nurmella viihtyvälle Brandsille. Hävittyään syötön harmittavasti 5-5 tilanteessa hän myös hävisi sitten erän 5-7 lukemin. Lopez kuitenkin teki ryhtiliikkeen toiseen erään, piti syöttönsä ja mursi saksalaisen syötön toisen erän kahdeksannessa pelissä, tilanteen ollessa 4-3 espanjalaiselle. Kolmannessa erässä Lopez mursi Brandsin syötön toistamiseen kolmannessa pelissä ja onnistui tämän jälkeen pitämään loput syöttönsä, vaikka tarjosi saksalaiselle vielä ottelun ratkaisevalla syöttövuorollaan yhden murtopallo mahdollisuuden. Kokonaisuutena Lopez pelasi hyvän ottelun ja etenkin aggressiivinen verkkopelaaminen sekä vasemmankäden palautukset tuottivat toivotun tuloksen.

 

Ivo Karlovic pitää hallussaan koko ATP kiertueen kovinta syöttöä edelleen vaikka miehellä on jo ikää 40 vuotta. Hänen pelinsä perustuu täysin oman syötön pitämiseen sekä Tie-break tilanteessa voitoon. Karlovic aloitti nurmikauden japanilaista Yuichi Sugitaa vastaan toisella kierroksella voittaen ottelun kolmen erän jälkeen 7-6(2), 6-7(5), 6-3.Tuttuun tapaan Karlovic ei hävinnyt kertaakaan omaa syöttöään, mutta hävisi kuitenkin toisen erän tie-breakin. Vaikka Karlovicin syöttöpelaaminen olikin korkealla tasolla, oli kroatialaisen otteista huomattavissa iän ja 211cm pituuden tuomat haasteet liikkumisessa ja palautuspelaamisessa, jota konkari onnistui kuitenkin paikkaamaan kokemusen tuomalla pelinluvullaan.

 

Ottaen huomioon molempien vahvan syötön, niin on todella todennäköista että ottelut venyvät aina tie-breakkiin saakka. Lopez liikkuu kaksikosta huomattavasti paremmin ja hakee aktiivisesti verkolle, kun taas Karlovic lämii palloa vaan niin lujaa kun pystyy. Uskomme että Lopez voittaa Karlovicin lukemin 7-6 7-6 . 1,90 kerroin Lopezin voitolle on todella hyvä pelikohde.