Wimbledon: Djokovic- Bautista| 1,55!

12.07.2019, 15.00;1.55

Kohde sulkeutunut

Wimbledon: Djokovic- Bautista| 1,55!

Perjantai onkin suomalaisille tenniksen ystäville todellinen superpäivä, sillä Wimbledonin legendaarinen ruohoalustalla pelattava Grand Slam-turnaus on edennyt jo välierävaiheeseen asti. Päivän ensimmäisessä välierässä kohtaavat maailman ykköspelaaja Serbian Novak Djokovic, sekä tämänvuotisen turnauksen suurin yllättäjä, Espanjan Roberto Bautista.

 

Roberto Bautista Agut on pelannut tämän vuoden Wimbledonissa jo tähän mennessä kerrassaan mahtavan turnauksen. Aiemmin urallaan parhaimmillaan Wimbledonin neljännesvälierivaiheeseen selviytynyt espanjalainen on hävinnyt turnauksen aikana ainoastaan yhden erän ja edennyt näin täysin ansaitusti turnauksen neljän parhaan pelaajan joukkoon.

 

31-vuotias Bautista on ollut ATP-turnausten vakikävijä jo vuosien ajan. Espanjalainen on voittanut uransa aikana yhteensä yhdeksän tennistitteliä ja parhaimmillaan hän on ollut ATP-listan sijalla 13. Ennen turnausta ATP-listan sijalla 22 ollut Bautista on jo välieräpaikkansa ansiosta lähellä kipuamista maailmanlistan top kymppiin.

 

Välieräpaikka on Bautistalle hänen tähän mennessä paras saavutuksensa Grand Slam-turnauksissa.  Grand Slameja pienemmissä turnauksissa hän on kuitenkin juhlinut uransa aikana yhteensä yhdeksää mestaruutta. Uransa ensimmäiset turnausvoitot Bautista otti vuonna 2014 S’Hertogenbosch ruohoalustalla, ja Stuttgartissa, vuonna 2016 voitot tulivat Sofian ja Aucklandin turnauksista, 2017 Winston Salemista ja Chennaista, vuonna 2018 Dubaista ja Aucklandista, sekä kuluvana vuonna toistamiseen putkeen Dohasta.

 

Turnausvoittojensa lisäksi Bautista on esiintynyt uransa aikana yhteensä seitsemässä muussa turnausfinaalissa. Wimbledoniin Bautista on osallistunut uransa aikana viidesti. Parhaat saavutukset tulivat vuosina 2015 ja 2017, jolloin Bautista selvitti tiensä neljännesvälieriin asti.

 

Turnauksen ykkössijoitettu Novak Djokovic ei sen kummempia esittelyitä kaipaa. 32-vuotias serbi on Wimbledonin nelinkertainen voittaja (2011, 2014, 2015 ja 2018), sekä turnauksen hallitseva mestari. Yhteensä Djokovicin vyöltä löytyy vuosien varrelta peräti 74 turnausvoittoa. Kuluvalla kaudella serbi on ehtinyt juhlimaan jo kahta mestaruutta. Nämä tulivat vuoden alussa tammikuussa Australian avoimista ja toukokuussa Madridin avoimista.

 

Wimbledonissa Djokovicin saldo on vastaava kuin Bautistalla. Serbi on edennyt turnauksessa vaivattoman oloisesti voitosta voittoon ja miehen turnauksen tähän mennessä ainoa erätappio tuli kolmannen kierroksen ottelussa Puolan Hubert Hurkaczia vastaan. Väkevimmän työnäytteensä Djokovic antoi puolivälieräottelussa David Goffinia vastaan ATP-listalla 23. sijalla olevan belgialainen kaaduttua ottelussa selvin numeroin (6-4, 6-0 ja 6-2).

 

Bautista ja Djokovic ovat kohdanneet toisensa yhteensä kymmeneen otteeseen. Djokovic johtaa kaksikon keskinäisiä kohtaamisia voitoin 7-3, mutta viimeisestä viidestä keskinäisestä Bautista on onnistunut viemään nimiinsä kolme. Ensimmäinen voitto tuli Shanghain Masters 1000-turnauksen välierissä vuonna 2016 ja kaksi viimeisintä tämän vuoden puolella. Dohassa pelatun ATP-turnauksen välierissä Bautista kaatoi Djokovicin erin 2-1 ja maaliskuussa Miamissa pelatussa ATP-turnauksessa Bautista oli vahvempi samoin eräluvuin neljännesvälierävaiheessa. Molemmat näistä voitoista tulivat kovalla alustalla. Wimbledonin ruohoalustalla kaksikko ei ole kohdannut toisiaan vielä kertaakaan.

 

Bautistan ja Djokovicin välinen välieräottelu pelataan Wimbledonin legendaarisella keskuskentällä ennen Rafael Nadalin ja Roger Federerin välillä pelattavaa päivän jälkimmäistä ottelua. Ottelu alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

 

Suomalaiset tenniksen ystävät voivat seurata ottelua Eurosport Playerin kautta. Vaikka Nadalin ja Federerin välinen päivän toinen välieräottelu kerääkin suuren yleisön silmissä kaikkein suurimman mielenkiinnon, niin kannattaa päivän ensimmäinen välierä ottaa ehdottomasti seurantaan. Vastakkain ovat nimittäin ehkäpä turnauksen kaksi vakuuttavimmin esiintynyttä pelaajaa.

 

Nostetaan ottelun parhaaksi kohteeksi Djokovicin 3-0 voitto  1,55 kertoimella.

 

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Djokovicin 3-0 voitolle

4. Kun Djokovic voittaa 3-0, niin sinä voitat 77,5€ ( 50 x 1,55)