Wimbledon: Rojer/Tecau- Cabal/Farah| 1.67!

09.07.2019, 16.00;1.67

Kohde sulkeutunut

Wimbledon: Rojer/Tecau- Cabal/Farah| 1.67!

Tenniksen Wimbledonin  nelinpeleissä on tiistaina monta mielenkiintoista ottelua, mutta ehkäpä kiinnostavin on Rojer/Tecau- Cabal/Farah kohtaaminen. Molemmat ovat esiintyneet loistavasti tällä kaudella ja luvassa on todella vauhdikas peli nurmella.

 

Rojer/Tecau on esittänyt todella vakuuttavaa tennistä tämän vuoden Wimbledonissa kaatamalla ensimmäisellä kierroksella Cecchinato/Seppi kaksikon suoraan 3-0 lukemin sekä toisella kierroksella Martin/Nys kaksikon myös 3-0 lukemin. Kolmannella kierroksella Rojer/Tecau kohtasivat Gonzalez/Zeballos kaksikon. Tämä ottelu osoittautui yllättävän tasaiseksi. Ensimmäinen erä meni 7-6 Rojer/Tecau:lle, mutta toisen voitti Gonzalez/Zeballos lukemin 6-3.  Rojer/Tecau vei kolmannen erän ja valitettavasti neljännessä erässä Gonzalez/Zeballos joutui keskeyttämään ottelun.

 

Cabal/Farah pelaa tällä hetkellä uransa parasta nelinpeliä ja on kovaa vauhtia nousemassa maailmanlistalla. Kaksikko on voittanut 16/18 pelaamastaan edellisestä ottelusta ja varsinkin nurmella on kulkenut, sillä he voittivat Wibledoniin valmistautuvan turnauksen Eastbournen, joka myös pelattiin nurmella. Tämän vuoden Wimbledonissa kaksikko on hävinnyt vain yhden erän ja voi hyvinkin voittaa koko mestaruuden tämän viikon aikana.

 

Kaksikko ei ole kohdanneet toisiaan näiden parien kanssa koskaan aikaisemmin, mutta muuten pelaajat ovat keskenään pelanneet toisten parien kanssa. Luvassa on tasainen ottelu, joka voi hyvinkin mennä viiteen erään, mutta uskomme että Cabal/Farah voittaa ottelun. Tarjolla oleva 1,67 kerroin on todella pelattava.

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.