Pitkävetovihjeet

Suomalaisten suosikki vedonlyöntimuoto on pitkäveto. Tältä sivulta löydät parhaat pitkävetovihjeemme, sekä niille suunnatut kertoimet. Markkinoiden luotetuimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat pitkävetoa vuoden jokaisena päivänä kaikkiin suosituimpiin lajeihin ja sarjoihin. Alta löydät avoinna olevat vedonlyöntikohteet, sekä Veikkausvetojen kovimmat tärpit ja analyysit pitkävetokohteisiin. Kerromme jokaisen vedonlyöntivihjeen yhteydessä parhaat vedonlyöntisivustot kertoimien perusteella, ja pelaamme myös itse jokaisen pitkäveto kohteen jonka analysoimme.

Vetovihjeet – Pitkäveto 

Pitkäveto on meille yksi tärkeimmistä pelimuodoista ja kyseinen vedonlyönti-muoto on varmasti tuttu kaikille vedonlyöntiä harrastaville. Tavallisesti pitkävedossa pyritään veikkaamaan oikein joko ottelu voittava joukkue tai pelaaja tai sitten tasapeli, jos se vaihtoehto on mahdollinen.
Pelimuoto on vuosien aikana uudistunut ja mukaan on tullut myös esimerkiksi tasoitusvetoja sekä maalimäärien yli/alle-vetoja.

Veikkausvedot tarjoat päivittäin parhaat pitkävetovihjeet laadukkailla perusteluilla ja kertoimet ovat aina markkinoiden korkeimmat. Vihjeitä kirjoittavat ammattitaitoiset ja suuren lajitietämyksen omaavat kirjoittajat.

Pitkäveto – Mitä kannattaa ottaa huomioon

Kun haet pelattavia kohteita eri vihjesivustoilta, muista aina kuunnella myös itseäsi. Peesaa aina ne kohteet, jotka kuulostavat myös omaan korvaasi hyviltä. Pitkävetokohteet eivät koskaan ole varmoja, koska niissä haetaan ylikertoimia, ei täysin varmoja kohteita.

Pelaajana sinun kannattaa tähdätä voitolliseen vedonlyöntiin pitkällä tähtäimellä. Kerralla ei kannata yrittää voittaa jättisummia vaan laskelmoitu ja tarkasti mietitty vedonlyönti on paras keino rikastua. Aina on hyvä muistaa pelata vain sen verran, mitä taloudellisesti pystyy, älä pelaa yli varojesi.

Pitkäveto – Aloittelijan opas 

Pitkävedon pelaamisen aloittaminen on todella tärkeä tehdä rauhallisesti ja pienillä panostuksilla. Vaikka voittaisit ison summan heti ensimmäisillä kerroilla, on tärkeää muistaa hyvä kassanhallinta ja tutkia seuraavat kohteet samalla tarkkuudella ja huolellisuudella.

-Aloita pelaamaan pienillä panostuksilla

-Mitä vähemmän kohteita lapulla, sen parempi osumatarkkuus – vältä ”rekkoja”

-Kirjaa lyömäsi vedot ylös – voitetut ja hävityt

-Etsi aina kohteeseen suurin kerroin. Käytä aikaa etsimiseen voittojen maksimoimiseksi.

-On tärkeää, että tiedät jotain lajista, jota pelaat – Älä luota sokeana vihjeisiin

Vetovihjeet – Lajit & Liigat

Me Veikkausvedoilla pyrimme tarjoamaan vetovihjeitä kaikkiin suosituimpiin lajeihin ja liigoihin. Löydät sivuiltamme vihjeet jalkapalloon, jääkiekkoon, koripalloon, Amerikkalaiseen jalkapalloon, tennikseen ja moneen muuhun suomalaisten suosimaan lajiin.
Liigoista tarjoamme vihjeitä päivittäin Liigaan, NHL:ään & KHL:ään, kaikkiin jalkapallon pääsarjoihin, kuten Valioliiga, Serie A, La Liga ja Bundesliiga.

Jääkiekko-liigat:

  • NHL-vihjeet
  • KHL-vihjeet
  • Liiga-vihjeet

Jalkapallo-liigat:

  • Valioliiga-vihjeet
  • Serie A-vihjeet
  • Bundesliiga-vihjeet
  • La Liga-vihjeet

Kohteita valittaessa pyrimme löytämään aina parhaan mahdollisen kohteen kyseiseen otteluun. Haussa on aina mahdollisimman suuri ylikerroin ja se pyritään perustelemaan vihjeessä mahdollisimman perusteellisesti. Vihjeissämme otetaan aina kaikki mahdolliset asiat huomioon niin loukkaantumistilanteesta aina sääennustuksiin asti. Vihjeemme tulevat sivuille aina hyvissä ajoin, jotta lukijamme pystyvät rauhassa lukemaan vihjeen perustelut ja myös ”peesaamaan” vihjeen, jos se tuntuu hyvin perustellulta.


Jätä kommentti