Tenniksen suorat lähetykset

 

Tennis on yksi suosituimmista yksilölajeista koko maailman mittakaavassa. Myös suomalaiset tykkäävät seurata lajia tiiviisti ja se on yksi tämän maan suosituimmista vedonlyöntilajeista. Netissä on tarjolla paljon mahdollisuuksia tämän hienon lajin seuraamiseen ja listaamme niistä tässä parhaat.

 

Tenniksen livelähetykset – Mistä näet? 

 

Tenniksen seuraaminen onnistuu vaivattomasti erityisesti kahdelta eri vedonlyöntisivustolta. Unibet sekä NordicBet tarjoavat livelähetyksiä kaikista tenniksen suurimmista turnauksista. Molemmat sivustot tarjoavat laadukkaalla kuvalla varustettuja striimejä ja sinulla tarvitsee vain olla talletettuna rahaa pelitilille ja pääset katsomaan lähetyksiä.

 

Molemmat yhtiöt tarjoavat liveotteluita juuri meneillään olevaan Wimbledonin turnaukseen, jonka ennakon sekä kaikkea muuta tärkeää tietoa voit lukea turnaukselle tarkoitetulta sivultamme.

 

Myös Eurosport tarjoaa laajan kattauksen tennistä Eurosport Playerin kautta. Nettistriimaus-palvelu on erittäin edullinen ja sen kautta pääset seuraamaan tenniksen lisäksi muutakin urheilua todella tasokkaalla kuvanlaadulla ja ammattitaitoisella selostuksella.