Wimbledon: Kontinen/Peers- Ram/Salisbury| 2.05!

08.07.2019, 16.15;2.05

Kohde sulkeutunut

Wimbledon: Kontinen/Peers- Ram/Salisbury| 2.05!

Wimbledonin nelinpelit jatkuvat maanantaina ja Suomalaisilla riittää jännitettävää, kun Kontinen-Peers kaksikko kohtaa Ram-Salisburyn.  Ottelu on merkitty käynnistyväksi klo 16:15 Suomen aikaa.

 

Kontinen/Peers esitti todellisen comebackin edellisellä kierroksella Lindstedt/Puez kaksikkoa vastaan. Ottelun avauserä meni yhdellä murrolla Lindstedt/Puez kaksikolle, kun harmittavasti ottelu alkoi syötönmenetyksellä Kontinen/Peers kaksikolta. Avauserän 4-6 tappion jälkeen Kontinen sai pelistä kiinni ja toinen erä meni todella tasaisesti aina tiebreakkiin saakka. Tiebreikissä koettiin kuitenkin suomalaisittain outoja hetkiä,kun yhtäkkiä Kontinen/Peers kaksikolta katosi kokonaan ote peliin ja tiebreak päättyi tylyin 7-1 lukemin.

 

Kolmas erä eteni jälleen tasaisissa lukemissa aina 5-4 tilanteeseen. Tässä vaiheessa oli Kontinen/Peers syöttövuorossa ja tilanne muuttui yhtäkkiä 0-40 tilanteeseen. Lindstedt/Puez ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään peräti kolmea otteluapalloa, vaan juuri tarvittavalla hetkellä ässäsyötöt löisivät kentän ja tilanne oli yhtäkkiä 5-5. Juuri tämä tilanne musersi Lindstedt/Puez kaksikon, joka lopulta hävisi erän tiebreakissä 7-6(11-9) ja koko ottelun 3-2 ( 4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 6-4)

 

Ottelu kesti lopulta yli kolme tuntia ja Kontinen sanoi ottelun jälkeen, että tämä oli yksi hänen uransa komeimmista nousuista. Kontinen kohtasi vielä samana iltana sekanelinpelissä juuri oman nelinpeliparinsa Peersin, joka myös venyi täysiin eriin saakka. Nyt kuitenkin takana on kaksi lepopäivää ja kaksikko tulee varmasti todella hyvällä fiiliksellä ja itseluottamuksella kohtaamaan Ram/Saliburyn.

 

Ram/Salisbury kaksikko ei ole hävinnyt vielä erääkään tämän vuoden Wimbledonnissa, mutta vastustajat ovat olleet selkeästi heikompia. Avauskierroksella kaatui Albot/Jaziri lukemin 3-0 ja toisella kierroksella Ebden/Pospisil 3-0. Nyt kuitenkin taso nousee huomattavasti ja Ram/Salisbury joutuu todelliseen testiin. Ram/Saliburyn pelistä on ollut havaittavissa ykkössyötön kanssa ongemia, sillä normaalisti kaksikko tekee reippaasti yli 10 ässäsyöttöä otteluun, niin nyt ensimmäisessä ottelussa kaksikko teki vain 5 ässää ja toisessa pelissä 4. Tämä on selkeä etu Kontinen/Peers kaksikolle, sillä mitä pidemmäksi pisteet venyvät sen vahvemmilla entiset maailmanlistan ykköset Kontinen/Peers ovat.

 

Luvassa on todella tasainen ottelu, joka voi hyvinkin mennä jälleen viiteen erään saakka. Uskomme kuitenkin, että edellisen ottelun nousu on antanut tarvittavan boostin itseluottamukseen ja Kontinen/Peers jatkaa tästä ottelusta kohti Wimbledonin voittoa!

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Kontisen voitolle

4. Kun Kontinen voittaa, niin sinä voitat 102,5€ ( 50 x 2,05)