KHL: Avangard Omsk-Amur Habarovsk | 1.74!

Kohde voimassa 12.11.2018, 18.30;1.74

Kohde sulkeutunut

KHL: Avangard Omsk-Amur Habarovsk | 1.74!

Maanantai on melko hiljainen urheilupäivä, mutta KHL:ssä pelataan tänään monta mielenkiintoista ottelua ja yksi kierroksen kamppailuista on Omskin ja Amurin välinen taisto. Kertoimien valossa kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki illan otteluun ja myös me luotamme sen voittoon.

 

Tällä hetkellä Itäisen Konferenssin sijalta 2. löytyvä Avangard Omsk on ollut koko kauden ajan todella vahvassa vireessä ja kyseessä on yksi liigan parhaista joukkueista. Se lähtee otteluun allaan kolmen ottelun voittoputki ja se on hävinnyt vain kerran viimeiseen kuuteen otteluun. Omskin vahvuus tällä kaudella on ollut sen hyökkäyspelaaminen. Viimeiseen kolmeen otteluun joukkue on onnistunut tekemään yhteensä 12 maalia vastustajiensa verkkoon ja viimeisimmässä pelissä Kunlunia vastaan se otti tyylikkään 5-1-voiton kiinalaisvastustajastaan.

 

Amur Habarovskin kausi on ollut tähän mennessä todella suuri pettymys. ”Tiikerit” löytyvät tällä hetkellä Konferenssistaan sijalta 11. ja eroa pudotuspelipaikkaan on jo 10 pistettä. Joukkueen on alettava keräämään voittoja, mikäli se meinaa pelata ensi keväänä pudotuspelejä. Tilanne ei näytä tällä hetkellä hyvältä, sillä joukkue on hävinnyt meneillään olevalla vieraskiertueella nyt kolme ottelua putkeen, tehden näissä peleissä vain yhteensä kolme maalia vastustajiensa verkkoon. Viimeisimmässä ottelussa se kohtasi vieraskaukalossa Magnitogorskin ja poistui kaukalosta 3-0-tappio niskassaan.

 

Omsk on ollut tällä kaudella yksi liigan parhaista kotijoukkueista ja olisi todella kova suoritus, mikäli Amur onnistuisi siltä tänään pisteitä ryöstämään. Kotijoukkue on pelannut kolme todella vahvaa ottelua putkeen, kun taas vieraat ovat painineet pahojen maalinteko-ongelmien kanssa ja ovat kolmen ottelun tappioputkessa. ComeOn! tarjoaa kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolle 1.74 kerrointa, joka kannattaa ottaa ehdottomasti mukaan vetolapulle.

 

Kohteemme otteluun: Avangard Omsk -1,5, 1.74(ComeOn!).

 

 

LYÖ VETOA MR.GREEN-SIVUSTOLLA! – TEE ITSELLESI TILI TÄMÄN LINKIN KAUTTA JA LUNASTA ITSELLESI MAISTUVA ENSITALLETUSBONUS

 

 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.