KHL: TsSKA Moskova-Slovan Bratislava | 1.83!

Kohde voimassa 19.11.2018, 18.30;1.83

Kohde sulkeutunut

KHL: TsSKA Moskova-Slovan Bratislava | 1.83!

Maanantaille on luvassa tuhti paketti KHL-kiekkoa, kun liigassa pelataan viikon alkuun heti viisi ottelua. Meidän päivän vihjeemme tulee otteluun TsSKA Moskova-Slovan Bratislava ja me luotamme tänään vahvassa vireessä olevaan kotijoukkueeseen. Ottelun avauskiekko putoaa jäähän klo 18.30. 

 

Tällä hetkellä koko liigan kuumin joukkue TsSKA löytyy Läntisen Konferenssin ykkössijalta yhden pisteen edellä SKA Pietaria, ottelun vähemmän pelanneena. Yhdeksän ottelun voittoputkessa seilaava kotijoukkue on pelannut viime aikoina murhaavan vahvaa jääkiekkoa ja se on päästänyt voittoputken aikana omiin vain kuusi maalia. Myös sen hyökkäyspelaaminen on toiminut todella hyvin ja maaleja on syntynyt putken aikana 35. Moskovalaiset palasivat juuri kolmen ottelun vieraskiertueelta, jossa se kaatoi Nizhni Novgorodin(0-3), Ak Bars Kazanin(0-5) ja viimeisimpänä Neftehimikin maalein 1-2.

 

Illan vastustaja Slovan Bratislava lähtee illan otteluun todella selkeänä altavastaajana ja olisi suuri ihme, mikäli se pystyisi haastamaan kotijoukkueen kamppailun voitosta. Vieraat löytyvät konferenssin sijalta 10. ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä 10:stä pelistään vain kaksi. Joukkueen suurin heikkous on ehdottomasti sen hyökkäyspelaaminen, sillä Slovan on onnistunut tekemään viimeiseen viiteen otteluun vain kuusi maalia. Tämä ei tiedä hyvää tämän illan otteluun, koska vastaan asettuu yksi liigan parhaista puolustuksista. Bratislavalaisten viimeisin ottelu Nizhni Novgorodia vastaan päättyi selkeisiin 4-1-tappiolukemiin.

 

Jo kertoimet kertovat sen, että TsSKA lähtee illan taistoon selkeänä ennakkosuosikkina ja olisi suuri ihme, mikäli se ei voittaisi ottelua tänään selkeillä lukemilla. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Bratislavassa pelatussa ottelussa moskovalaisten peräti 0-9-vierasvoittoon ja se kertoo paljon joukkueiden tasoerosta.

 

Kohteemme otteluun: TsSKA Moskova -2.5, 1.83 (UNIBET)

 

 

LYÖ VETOA UNIBETILLÄ! – KLIKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ JA LUNASTA ITSELLESI ENSITALLETUSBONUS UNIBET-SIVUSTOLLA!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.