Liiga: HIFK-Kärpät | 2.06!

Kohde voimassa 15.3.2019, 18.30;2.06

Kohde sulkeutunut

Liiga: HIFK-Kärpät | 2.06!

Hämeenlinnan HPK sekä Tampereen Tappara ovat tarjonneet todella viihdyttävän välieräsarjan. Tappara oli ennakkoon todella suuri suosikki, mutta HPK on osoittanut joukkueen taistelevan tosissaan mestaruudesta. Ottelusarja on nyt 3-2 HPK:n hyväksi ja HPK pystyy kotivoitolle varmistamaan finaalipaikan.

 

HPK pystyi viime lauantaina siihen mihin moni ei uskonut. Joukkue kaatoi Tapparan Tampereella 3-2 lukemin. HPK esitti täydellistä ylivoimaa ottelun avauserässä tekemällä kaikista ylivoimista maalin. Vain yhdeksän peliminuutin jälkeen ottelu oli jo 3-1 HPK:n hyväksi.  Tappara oli kuitenkin aktiivisempi osapuoli ottelussa, sillä laukaukset menivät selkeästi Tamperelaisten hyväksi 26-13. Tämä tosin selittyy sillä, että HPK muutti pelitaktiikkaansa enemmän puolustusvoittoiseksi 3-1 tilanteessa.

 

Nyt HPK:lla on todella hyvä sauma päästä Liigan finaaleihin. Joukkue on voittanut molemmat kotiottelusta Tapparaa vastaan, ensin 4-1 ja sitten 2-1 jatkoajalla. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet yhteensä neljä kertaa Hämeenlinnassa ja joka kerta HPK on ollut vahvempi. Illan ottelu on loppuunmyyty, joten HPK saa varmasti todella kova kannatuksen koko ottelun ajan. Viime ottelussa loistanut ykkösketju Nikkilä-Tuulola-Laatikainen on varmasti myös tänään vireessä. Edellisessä ottelussa kolmikosta jokainen onnistui maalinteossa ja nyt kun pelaajat pääsevät kotihalliin pelaamaan paikasta finaaleissa, niin uskomme että vähintäänkin sama tahti jatkuu.

 

Paras pelikohde illan otteluun on HPK voitto. Unibet tarjoaa loistavaa 2,06 kerrointa HPK:n voitolle varsinaisella peliajalla.