MM-lätkä: Saksa-Ranska | 5.35!

Kohde voimassa 14.5.2019, 21.15;5.35

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Saksa-Ranska | 5.35!

Saksan MM-kisat eivät olisi voineet paremmin alkaa, sillä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa tähän saakka. Ottelut ovat olleet kuitenkin todella tasaisia, sillä Saksa voitto Iso-Britannian vain 3-1 sekä Tanskan 2-1. Nyt vastaan asettuva Ranska on samaa tasoa Tanskan kanssa, joten tiedossa on jälleen tasaisen ottelu.

 

Ranskan sai kisoihin paljon hyviä kärkiyksilöitä ja joukkue tunnetusti pelaa yhteen hiileen eivätkä yksilöt ala sooloilemaan, kuten suurimmilla NHL tähdillä on tapana. Suomalaisille on myös tarjolla tuttu kasvo kentällä, sillä Liigasta tuttu maalitykki Charles Bertrand edustaa Ranskaa MM-jäillä. Joukkueessa pelaa myös Kalpan entinen pelaaja Alexadre Texier. Texier pelasi huippukauden ja sai vielä Liigan päätyttyä kutsun Columbuksen organisaatioon pelaamaan. Ranskan maalilla pelaa myös Suomen passin omaava Sebastian Ylönen.  Suomalaiset kun tunnetusti ovat hyviä maalivahteja, niin Saksa joutuu pelaamaan tosissaan voitosta.

 

Ottelu Saksaa vastaan on Ranskalle ennakkoon turnauksen tärkein ottelu, sillä juuri Saksa on yksi sen pahimmista haastajista jatkopaikkaa ajatellen. Avauskamppailussaan Ranska taipui Tanskalle niukasti jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Edellisessä pelissä USA:ta vastaan Ranskalla ei ollut mitään mahdollisuuksia ja ottelu päättyi peräti 7-1 USA:lle.

 

Ottelusta tekee mielenkiintoisen myös se, että antaako Saksa mahdollisuuden joukkueen kakkosmaalivahdille Niklas Treutlelle. Niklas on esiintynt loistavasti oman joukkueen Nürnberg Ice Tigersin peleissä, mutta on selkeästi kakkosveska turnauksessa.  Jos Treutle pelaa, niin Ranskan mahdollisuudet saada pisteitä kasvavat entisestään.

 

Ottelusta tulee todella tasainen sekä vähämaalinen. Jos molemmat joukkueet onnistuvat pysymään poissa jäähyboxista, niin ei olisi ihme jos tasakentällisin nähtäisiin vain muutama maali. Otteluun tarjottu 5.35 kerroin tasapelistä on vain liian suuri, joten suosittelemme ottamaan kohteen pelilapulle.