Urheilutapahtumat

 

Veikkausvedot.com on tiukasti mukana kaikissa vuoden tärkeimmissä urheilutapahtumissa.
Tarjoamme tasokkaat vedonlyöntivihjeet, parhaat tarjoukset ja kattavat ennakot jokaiseen suureen turnaukseen aina Jalkapallon EM-viheriöiltä tenniksen Wimbledon-turnaukseen asti.

 

Tältä sivulta löydät aina isoimmat ja tärkeimmät tapahtumat urheilun ja viihteen puolelta.

Tärkeimmät urheilutapahtumat 2020

 

Tälle vuodelle on tarjolla todella paljon erilaisia ja hienoja urheilutapahtumia. Kevät tarjoaa mm. jääkiekon MM-kisat Sveitsissä, joissa Suomi tavoittelee jälleen sitä kirkkainta mitalia. Myös NHL sekä KHL tarjoaa tuttuun tapaan keväällä todellista kiekkoilua kun Playoffsit käynnistyvät. Jalkapallon ystäville on tarjolla Mestarien Liigan sekä muiden huippusarjojen huipentumat. Kesällä pelataan jalkapallon EM-kisat, jossa Suomi on ensimmäistä kertaa mukana!

 

Kesän yksi kohokohdista on tenniksen tunnetuin turnaus Wimbledon, joka käydään perinteiseen tapaan heinäkuussa Iso-Britanniassa. Yksi kolmesta tenniksen Grand Slam-turnauksista tulee olemaan tapansa mukaan mahtava tapahtuma, jossa me olemme tiukasti mukana.

 

Vilkkaan urheilukesän jälkeen starttaavatkin sitten erinäiset urheiluliigat, kuten jääkiekon KHL ja SM-Liiga. Jalkapallon puolelta seurajoukkuekaudet potkaistaan käyntiin Elokuun loppupuolen paikkeilla.

 

Eurooppalaisten sarjojen lisäksi syksyllä pyörähtävät käyntiin myös Pohjois-Amerikkalaiset urheilusarjat. Tarjolla mm. suomalaisille tuttu NHL sekä tottakai myös NBA ja NFL.

 

Jääkiekon MM-kisat 2020

Päivitys: Jääkiekon 2020 MM-kisat peruttu COVID-19 taudin takia!

Vuoden 2020 MM-turnaus pelataan Sveitsissä. Kisäkaupunkeina ovat Lausanne sekä Zürich. Sveitsi sai MM-kisat, sillä se oli ainoa maa, joka haki kisoja.Zürich sijaitsee Pohjois-Sveitsissä. Kaupunki on väkiluvultaan Sveitsin suurin (reilu 409 000 asukasta), ja siellä puhutaan pääasiassa saksaa tai tarkemmin sanottuna zürichinsaksaa. Lausanne sijaitsee lähellä Ranskan rajaa, Genevenjärven pohjoisrannalla. Lausanne on ranskankielistä aluetta, ja siellä asuu noin 139 000 asukasta.

 

Veikkausvedot tarjoavat päivittäin vedonlyöntivihjeitä lyhyen ennakon kera  turnauksen otteluihin. Päivän kaikki vetovihjeet löydät helposti veikkausvihjeet -sivulta.

 

Ranskan Avoimet 2020

 

Tenniksen Grand Slam-kiertueen toinen turnaus Ranskan Avoimet pelataan 24.5.-7.6. välisenä aikana Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Roland-Garros-nimeä kantava turnaus on kiertueen ainoa massakentällä pelattava Grand Slam tapahtuma ja hallitsevana mestarina kruunua kantaa kaikille tuttu Rafael Nadal. Turnaus juurtaa juurensa todella pitkälle, sillä turnaus on pelattu historiassa aiemmin 118 kertaa. Ensimmäisen kerran Ranskan avoimer pelattiin jo vuonna 1891. Miesten puolella pääturnaus pelataan tuttuun tapaan paras viidestä erästä. Naiset pelaavat perinteisesti paras kolmesta-systeemillä.

Ranskan Avoimia on jo pitkään hallinnut yksi mies, nimittäin Rafael Nadal. Nadal on voittanut turnauksen ennätykselliset 11 kertaa ja on todella suuri suosikki voittamaan myös tänä vuonna. Espanjalainen on jäänyt finaalin ulkopuolelle vain kolmesti vuoden 2005 jälkeen. Muina 11 vuotena hän on onnistunut voittamaan finaalin. Massaspesialisti on aivan omaa luokkaansa Roland Garrosissa, eikä kukaan tule koskaan rikkomaan hänen ennätystään.

Tämän vuoden massakausi on vielä aluillaan, mutta jo tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että Garrosissa tulee pärjäämään Dominic Thiem, Tsisipas sekä tietenkin Djokovic.

Tarjoamme sivuillamme myös turnauksen ohjelman, tietoa vedonlyönnistä ja tarjouksista sekä televisioinnista. Lisätietoa näistä voit nähdä Ranskan Avoimet 2019 – turnauksen sivulta.

 

 

Wimbledonin tennisturnaus 2020

 

Iso-Britanniassa pelattava Wimbledonin tennisturnaus on lajin arvostetuin ja suosituin turnaus. Tarjoamme teille kattavan ennakon ennen turnauksen alkua ja kaiken siihen liittyvän tiedon löydät turnauksen omalta sivulta.

 

Tulemme tarjoamaan myös sivuillamme vedonlyöntivihjeitä ja tarjouksia turnauksen edetessä. Veikkausvihjeet -sivulta voit käydä lukemassa kaikki veikkausvihjeemme ja puolestaan tarjoukset -sivulta näet kaikki parhaat vedonlyöntitarjoukset.

 

Ranskan ympäriajo 2020

 

Pyöräilyn suurin ja tunnetuin kilpailu Ranskan ympäriajo poljetaan 6. heinäkuuta alkaen. Kolme viikkoa kestävä kisa ajetaan kauniissa rankalaisissa maisemissa ja tarjolla on todellista herkkua kilpapyöräilyn ystäville. Ranskan ympäriajo on perinteisesti pyöräilykauden kohokohta. Vuosittain järjestettävä Tour de Francea pidetään yhtenä vaativimmista urheilusuorituksista maailmassa. Tour de France on tänä vuonna pituudeltaan yhteensä 3460 kilometriä pitkä. Ensimmäinen Tour de France järjestettiin 116 vuotta sitten vuonna 1903. Kilpailu on poljettu tämän jälkeen kaikkina vuosina paitsi sodan aikaan.

2019 vuonna Ranskan ympäriajo käynnistyy Belgian Brysselistä. Ympäriajo kestää yhteensä 21 päivää, josta kaksi on kilpailijoiden lepopäiviä. Tour de Francen hallitseva mestari on Geraint Thomas. Thomas onnistui nappaamaan voiton viime vuonna Chris Froomen nenän edestä. Froome on voittanut Tour de Francen peräti kolme kertaa ja lähtee jälleen tänä vuonna suurimpana ennakkosuosikkina. Tarjolla on hieman yli kolme kerrointa Froomen voitolle ja tätä voidaan pitää erinomaisena pelikohteena. 

 

Myös vedonlyöntiyhtiöiltä löytyy mukava määrä kohteita Tour de Francen ajaksi ja voit esimerkiksi lyödä ennen kisan alkua voittajavetoa. Suosittelemme vierailemaan kisan virallisilla sivuilla, joista löytyy paljon lisätietoa kilpailun kulusta ja muista tapahtumaan liittyvistä asioista.

 

Kilpailua pysty seuraamaan totutusti Eurosportin pääkanavilta sekä Eurosport Playerin kautta.

 

 

Valioliiga 2019-20

 

Kausi 2019-2020 on ollut täysin Liverpoolin hallintaa ja joukkue on matkalla selkeään mestaruuteen, jos vain kausi saadaan pelattua loppuun COVID-19 taudin takia. Kevään ottelut on peruttu ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kausi pelataan loppuun kuuden viikon aikajaksolla kesän aikana. Liverpoolilta puuttuu enää pari voittoa, jotta se varmistaa mestaruuden, mutta Europaikoista käydään vielä kovaa kamppailua.  Manchester City ja Leicester tulevat ratkomaan toisen sijan ja tällä hetkellä näyttäisi vahvasti siltä että City on parempi.

 

Serie A 2019-2020

 

Italian Serie A-kausi pyörähtää käyntiin 18. elokuuta ja luvassa on jälleen paljon erittäin mielenkiintoisa otteluita. Seitsemän Italian mestaruutta putkeen voittanut Juventus lähtee jälleen kauteen selkeänä mestarisuosikkina ja joukkueesta löytyy myös maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi nimetty Cristiano Ronaldo.

Me tarjoamme lukijoillemme vedonlyöntivihjeitä Italian liigan peleihin koko kauden ajan. Vihjeitä kirjoitetaan jokaiselle kierrokselle ja mukana on myös lyhyt otteluennakoo jokaiseen vihjattuun otteluun.

 

Serie A:n otteluohjelman sekä paljon muuta löydät sarjaan keskittyvältä sivulta ja siihen pääset tutustumaan TÄMÄN LINKIN kautta.

 

Espanjan La Liga

 

Espanjassa kausi käynnistyy Italian Serie A:n tapaan elokuun loppupuolella. Avausottelu pelataan 17.8 ja kausi kestää aina toukokuun loppuun saakka. Mukana sarjassa on totuttuun tapaan 20 joukkuetta ja jokaiselle seuralle kertyy otteluita sarjan aikana 38 kappaletta.

 

Sivustoltamme löydät vihjeet jokaiselle La Ligan kierroksella ja tarjoamme lukijoillemme myös laadukkaan lyhyen otteluennakon kaikkiin vihjattuihin peleihin. La Ligan otteluohjelman sekä paljon muuta voit käydä lukemassa liigalle osoitetulta SIVULTA.

 

Saksan Bundesliiga

 

Saksalaisen jalkapallon pääsarja Bundesliiga pyörähtää käyntiin elokuun 24.päivä ja mukana on jälleen 18 kivenkovaa joukkuetta. Moninkertainen mestari Bayern Munchen lähtee tähänkin kauteen selkeänä ennakkosuosikkina ja sille tuskin löytyy tälläkään kaudella haastajaa. Muista sijoista tullaan kuitenkin käymään armoton taisto ja kaudesta on luvassa erittäin mielenkiintoinen.

 

Löydät sivuiltamme vedonlyöntivihjeet jokaiselle Saksan liigan kierrokselle ja mukana on myös lyhyttä ennakkoa otteluista. Pääset tutustumaan liigaan otteluohjelmaan sekä televisiointiin BUNDESLIIGA-SIVULTAMME.

 

Uefa Nations League 2019-20

 

Uefa Nation League on Eurooppalaisen kattojärjestön UEFA:n järjestämä maajoukkueturnaus, jossa kilpailevat kaikki järjestön alle kuuluvat 55 maata. Turnaus on jaettu neljään eri liigaan ja Suomi on mukana liiga C:ssä. Kaikki liigat on jaettu lohkoihin joiden voittavat saavat paikan seuraavista jalkapallon EM-kisoista. Huuhkajat etenivät jatkoon alkulohkosta ja pelaavat syksyllä 2020 jatkopelit, jos maailmassa tilanne niin sallii.

 

tulevat urheilutapahtumat ja turnaukset 2018

CHL 2019-2020

Historian kuudes Champions Hockey League – eli tuttavallisemmin sanottuna jääkiekon Mestarien liiga – pyörähtää käyntiin kuluvan viikon torstaina. Kilpailuun osallistuu jälleen 32 joukkuetta monesta eri maasta. Suomalaisvärejä kilpailussa edustavat hallitseva Suomenmestari HPK, Kärpät, Tappara ja Pelicans.

 

Veikkausvedot tarjoaa lukijoilleen kattavan paketin CHL-turnaukseen. Tältä sivulta löydät kaikki joukkueet, lohkot, otteluohjelman ja paljon vedonlyöntiin liittyvää asiaa kyseiseen kilpailuun.

 

Liiga 2019-2020

Jääkiekon Suomen mestaruus kaudella 2018-2019 meni Hämeenlinnaan, kun HPK onnistui yllätämään Oulun Kärpät finaaleissa otteluvoiton 4-3. HPK pelasi loistavat pudotuspelit häviten vain kerran kotonaan juuri Kärpille. Ottelusarja venyi aina Game 7 saakka, jossa nähtiin dramaattinen ratkaisu. Ottelu venyi jatkoajalle, jossa koettiin karmea tuomarivirhe HPK:n hyväksi. Kärppien Aleksi Heponiemellä annettiin korkeasta mailasta 2+2min jäähy, kun tuomarit näkivät hänen osuneen mailalla HPK:n Niklas Frimanin kasvoihin. HPK onnistui ylivoimalla ratkaisemaan mestaruuden, mutta vasta ottelun jälkeen todettiin että Heponiemi ei koskaan osunut Frimaniin, vaan HPK:n oman pelaajan maila.

Vuoden 2019-2020 kautta ehdittiin pelaa muutama kierros vaille runkosarjan päätöstä ennen kuin kausi keskeytettiin. Oulun Kärpät piti kärkisijaa liigassa ja Tappara oli toisena. Tällä kaudella ei siis Mestaruutta jaeta, vaan jäämme odottamaan jälleen syksyä kun kiekko putoaa jäähän ja kausi 2020-21 starttaa!

 

KHL 2019-2020

 

Syyskuun ensimmäisenä päivänä käynnistymään suunniteltu KHL-kausi 2019-20 tarjoaa jälleen monta mielenkiintoista joukkuetta. Mukana on tottakai myös helsinkiläinen Jokerit, seura jolle tuleva KHL-kausi on jo sen viides kausi Venäjän pääsarjassa.

 

KHL-kautta seurataan myös meidän sivustollamme tiukasti ja luvassa on mm. vedonlyöntivihjeitä jokaiselle pelipäivälle. Ennakointia kaudesta ja kaikkea muuta Euroopan kovimpaan liigaan liittyvää tietoa löydät KHL-sivultamme.

 

US Open tennisturnaus 2020

 

Tenniksen Gran Slam-kiertueen kauden viimeinen turnaus US Open mitellään elokuun ja syyskuun vaihteessa New Yorkissa. Kovalla kentällä käytävä turnaus järjestettiin ensi kerran jo vuonna 1881, joten sillä on todella pitkät perinteet vanhan lajin historiassa.

 

Viime vuonna miesten puolella Openin voittoon itsensä löi Espanjan Rafael Nadal ja naisten puolella pokaalia nosteli puolestaan yhdysvaltalainen Sloane Stephens. Turnauksessa kilpaillaan luonnollisesti myös miesten ja naisten nelinpelissä, jossa mukana myös suomalainen Henri Kontinen.

 

Tenniksen US Openille löytyy meiltä myös oma sivunsa, josta näet mm. turnausennakon sekä kaiken vedonlyöntiin tarvittavan tiedon.

 

NHL 2019-20

 

Maailman parhaan jääkiekkosarjan NHL:n kausi tulee olemaan jälleen erittäin jännittävä. Mukana on paljon suomalaisia pelaajia ja myös me olemme mukana koko kauden ajan. NHL-SIVULTAMME löydät mm. kaikki suomalaiset pelaajat sekä koko NHL:n otteluohjelman.

 

Karjala Turnaus

 

Jääkiekkokauden ensimmäinen EHT-turnaus on perinteinen Karjala Turnaus ja se käydään jälleen 8-11.11. Jo vuodesta 1996 asti pelattu turnaus on ensimmäinen neljästä pelattavasta turnauksesta. Turnauksen otteluohjelman ja joukkueiden kokoonpanot löydät TÄÄLTÄ.

 

Jääkiekon U20 MM-kisat

 

26.12 käynnistyvät nuorten jääkiekon U20 kisat pelataan tällä kertaa Vancouverissa ja Suomi lähtee kisoihin jälleen suurin tavoittein. 43 kertaa järjestettävät kisat tulevat tarjoamaan jälleen vauhdikasta jääkiekkoa ja myös Veikkausvedot on tiiviisti mukana kisojen vilskeessä. Voit lukea mm. otteluohjelman ja Suomen joukkueen kokoonpanon turnaukselle omistetulta sivultamme.

URHEILUVUOSI 2019

 

 

Australian Avoimet

 

Tenniskauden perinteinen avausturnaus Australian Avoimet järjestetään jälleen tammikuun puolessa välissä. Roger Federer on perinteisesti dominoinut kyseistä turnausta ja sveitsiläinen lähtee myös tähän turnaukseen ennakkosuosikkina. Kauden avausturnauksen etenemistä voit seurata sivuiltamme vedonlyöntivihjeiden sekä ennakoiden avulla.

 

Jääpallon MM-kisat

 

Jääpallon MM-kisat kuuluvat Veikkausvetojen ohjelmistoon ja tarjolla on myös vedonlyöntivihjeitä kyseiseen turnaukseen. Kisat pelataan tänä vuonna Ruotsissa, Vänersborgissa tammi-helmikuun vaihteessa. Kisojen otteluohjelma ja joukkueet ilmestyvät TURNAUSSIVULLE heti kun ne julkaistaan.

 

Super Bowl 2019

 

NFL-kausi huipentuu Helmikuun 3. päivä pelattavaan Super Bowliin. Atlantassa pelattava ottelu tulee olemaan jälleen yksi urheiluvuoden suurimmista tapahtumista ja myös me olemme mukana tässä juhlassa. Voit lukea sivuiltamme ennakon ja paljon muuta, kunhan finaalin joukkueet ovat tiedossa.

 

F1-kausi 2019

 

Formula 1-kausi pyörähtää käyntiin jälleen 17. maaliskuuta tutulla Australian osakilpailulla. Veikkausvedot seuraavat tiiviisti tulevan kauden F1-kisoja ja luvassa on paljon sisältöä jokaisena kisaviikonloppuna.
Suomalaisia värejä edustavat tulevallakin kaudella legenda Kimi Räikkönen sekä Valtteri Bottas. Voit lukea tarkemmin tulevan kauden kisoista ja kaikesta muusta F1-sivuiltamme.

 

Curlingin MM-kisat

 

Kanadalainen perinnelaji Curling on kasvattanut suosiotaan maailmalla tasaisesti ja vaikka Suomen menestys lajissa ei ole ollut viime vuosina kummoista, katsotaan lajia myös Suomessa kasvavissa määrin.
Tämän vuoden MM-kisat pelataan jälleen lajin synnyinmaassa Kanadassa 30. maaliskuuta alkaen. Kisoja voit seurata Eurosportin kanavilta.

 

Golf Masters 2019

 

Golf kauden avaava Masters-turnaus kisaillaan totuttuun tapaan 11-14. huhtikuuta ja mukana on monta turnauksen mestaria ja tämän hetken maailman parhaat golfarit.
Kisat käydään jälleen legendaarisella Augustan Golf-kentällä ja hallitsevana mestarina kisaan lähtee jenkkien Patrick Reed. Vihreää takkia lähdetään tavoittelemaan jo 83. kerran.

 

Snookerin MM-kisat

 

Sheffieldin Crucible Theatressä pelattavat Snookerin MM-kisat ovat maailmalla todella suosittu urheilutapahtuma ja sitä seurataan myös Suomessa kasvavissa määrin. Iso-Britannian yksi suosituimmista yksilölajeista tarjoaa myös paljon vedonlyöntikohteita ja myös Veikkausvedot on tiiviisti mukana suositun lajin maailmanmestaruuskisoissa.

 

Jääkiekon MM-kisat

 

Suomalaisten keskuudessa yksi suosituimmista urheilutapahtumista on vuosittain pelattavat jääkiekon MM-kisat. Tänä vuonna turnaus kisaillaan Slovakiassa. Suomi lähtee kisoihin luonnollisesti suurin tavoittein ja Leijonilla on aina mahdollisuus edetä mitaleille asti. Voit tarkastaa otteluohjelman ja Suomen joukkueen sille osoitetulta sivulta, kunhan ne kevään aikana julkaistaan.

 

Yleisurheilun Timanttiliiga

 

Yleisurheilukausi polkaistaan kunnolla käyntiin tuttuun tapaan Toukokuussa ja ensimmäisenä Timanttiliigan osakilpailupaikkana toimii Doha. Mukana on jälleen kaikki yleisurheilun huiput ja myös suomalaisten otteita päästään seuraamaan eri lajeissa.
Timanttiliigan loppukilpailut käydään loppukesästä Zurichissa ja Brysselissä ja luvassa on myös kattavat ennakot kyseisiin kilpailuihin.

 

Eurooppa-liigan finaali 2019

 

Ennen jalkapallokauden päätapahtumaa Mestarien Liigan finaalia pelataan myös Eurooppa-liigan finaali, joka pelataan toukokuun lopulla Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa. Atletico Madrid voitti kyseisen kilpailun viime kaudella, mutta tänä vuonna luvassa on uusi mestari, sillä Tico on mukana tämän vuoden Mestarien Liigan pudotuspeleissä.

 

Mestarien Liigan finaali

 

Yksi urheiluvuoden suosituimmista tapahtumista on luonnollisesti toukokuun lopulla pelattava Mestarien Liigan finaali. Vuoden 2019 finaali pelataan Espanjassa, Madridissa. Wanda Metropolitano on madridilaisen Atletico Madridin kotiareena ja on myös mahdollista, että Tico nähdään omalla stadionillaan yhtenä finaali-joukkueista.

 

Ranskan Avoimet

 

Tenniskauden toinen Grand Slam-turnaus käydään perinteiseen tapaan Pariisissa. Toukokuun lopulla käynnistyvä turnaus on yksi kauden suosituimmista ja huipputasoisimmista turnauksista ja sivuiltamme löydät turnauksen lähestyessä kaiken tarvittavan tiedon turnaukseen liittyen.

 

Wimbledonin tennisturnaus

 

Tenniksen suurin turnaus Wimbledon pelataan totuttuun tapaan heinäkuun alussa. Lontoossa pelattava Grand Slam-turnaus on yksi maailman suosituimmista urheilutapahtumista ja Veikkausvedot on mukana tiiviisti tenniskauden isoimmassa turnauksessa. Löydät sivuiltamme kaiken tarvittavan tiedon turnaukseen liittyen, kuten esimerkiksi vedonlyöntivihjeitä, otteluohjelman ja paljon muuta.

 

Ranskan Ympäriajo

 

Pyöräilykauden suurin ja suosituin ympäriajo, Ranskan ympäriajo kisaillaan jo 106 kerran kesäkuun lopulla. Hallitseva mestari Geraint Thomas lähtee puolustamaan Tourin voittoa ja saa vastaansa kaikki pyöräilyn huiput. Ympäriajon ennakon voit lukea sivuiltamme kesän lähestyessä.

 

US Open tennisturnaus 2019

 

Novak Djokovic lähtee tämän vuotiseen US Open turnaukseen hallitsevana mestarina. Tämän hetken kuumin tennistähti saa vastaansa jälleen monta kivenkovaa haastajaa ja yhdestä tenniskauden isoimmasta turnauksesta on lupa odottaa jälleen hienoa tapahtumaa.
Turnaus lyödään käyntiin elokuun lopulla ja sen finaali pelataan 8. päivä syyskuuta. Kattavampi turnausennakko on luvassa sivuillamme lähempänä turnauksen alkua.

 

Koripallon MM-kisat

 

Elokuun 30. päivä alkavat koripallon MM-kisat pelataan vuonna 2019 Kiinassa. Voit lukea turnausennakkomme sivustolta turnauksen lähestyessä.

 

Lentopallon EM-kisat

 

Syyskuun puolessa välissä käynnistyvät lentopallon EM-kisat kuuluvat myös meidän ohjelmistoomme. Suomen maajoukkue tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan mukana myös tässä turnauksessa ja voit lukea kisaennakon sivuiltamme turnauksen lähestyessä.

 

Rugbyn MM-kisat

 

Rugby on maailmanlaajuisesti erittäin suosittu laji ja kuten jalkapallon MM-kisat, myös tämän lajin maailmanmestaruuskilpailut käydään aina neljän vuoden välein. Luvassa on siis todella hieno turnaus, kun maailman parhaat maat iskevät yhteen 28. syyskuuta alkavissa kisoissa, jotka pelataan tänä vuonna Japanissa. Uusi-Seelanti lähtee kisoihin hallitsevana mestarina.

 

Yleisurheilun MM-kisat 2019

 

Yleisurheilukauden päätapahtuma MM-kisat käydään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Dohassa. Luvassa on jälleen hienot kisat, kun kaikki maailman parhaat yleisurheilijat ottavat toisistaan mittaa.
Suomen menestys yleisurheilun puolella on ollut pitkään todella heikkoa, mutta lajin suosio Suomessa on edelleen todella vahvaa ja kisoja seurataan suomalaisissa talouksissa erittäin tarkasti. Kisat käynnistyvät Dohassa syyskuun lopussa.

 

Snookerin UK Championship 2019

 

26. marraskuuta kännistyvä snookerin UK Championship turnaus on yksi lajin kolmesta suurturnauksesta. Maailmanmestaruuden jälkeen havitelluin turnausvoitto kerää yhteen kaikki snookerin parhaat pelaajat ja mukana turnauksessa on myös Suomen oma Robin Hull.

 

 

URHEILUVUOSI 2020